رقابتهای دو ومیدانی جوانان دارای معلولیت زیر ۱۷ سال؛
قهرمانی آذربایجان و نایب قهرمانی تهران در رقابتهای دو و میدانی معلولین
اولین دوره از رقابتهای دو و میدانی قهرمانی کشور جوانان زیر ۱۷ سال دارای معلولیت به کار خود پایان داد.
به گزارش « نسیم آنلاین » و به نقل از فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین، اولین دوره از رقابتهای دو و میدانی قهرمانی کشور جوانان زیر 17 سال دارای معلولیت به کار خود پایان داد.
در این مسابقات شرکت کنندگان از 18 استان کشور در دو گروه زیر 14 سال و زیر 17 سال با هم به رقابت پرداختند و در پایان تیم آذربایجان شرقی به مقام اول دست یافت، تهران نایب قهرمان شد و خوزستان در جایگاه سوم ایستاد.
روز پنج شنبه نیز این مسابقات در بخش بانوان پگیری شد و تیم های خراسان رضوی، تهران و اصفهان به ترتیب عناوین اول تا سوم را بدست آوردند.
اولین دوره رقابت های قهرمانی کشور دو و میدانی جوانان زیر 14 و 17 سال طی روزهای پنج شنبه و جمعه 16 و 17 اردیبهشت ماه در مجموعه آفتاب انقلاب تهران برگزار شد.