حسن تفتیان: رکورد‌های خودم را می‌زدم، مدال می‌گرفتم

کدخبر: 934451

به گزارش خبرنگار اعزامی «نسیم» به اینچئون، دونده ۲۰۰ متر ایران افزود: از روزى که به اینچئون آمدم، سرما خوردم/ خدا شاهد است که هیچ‌چیزى کم نگذاشتم/ نفر اول اصلا آسیایى نیست و آفریقایى‌تبار است

به گزارش خبرنگار اعزامی «نسیم» از کره جنوبی، تفتیان پس از کسب عنوان هشتمی بیان کرد: از روزى که به اینچئون آمدم سرما خوردم و دو شب است که از شدت تب نخوابیده‌ام.رکوردهاى ما رکوردهایى است که مى‌توانیم مدال بگیریم اما متاسفانه نتوانستیم رکورد خودمان را بزنیم و به مدال برسیم.

وی افزود: در یک سال گذشته فقط دو هفته کنار خانواده ام بودم و هر روز تمرینات فشرده داشتم ولى نمى‌دانم چرا در همین مسابقه که خیلى حساس بود دچار مشکل شدم، سرماخوردم و هم براى اعزام نتوانستم مستقیم از ترکیه راهى اینچؤون شوم و مجبور شدم به ایران بیایم و همین موضوع برنامه‌هاى قبل از مسابقه من را ده روز به هم ریخت و به هرحال هرقدر هم خوب تمرین کرده باشیم اما هفته قبل از مسابقات واقعا تمرینات مهم و حساس است.یکسرى مشکلات دست به دست هم داد که نتوانم نتیجه بهترى بگیرم و امیدوارم در مسابقات بعدى رکورد و نتیجه بهترى کسب کنم.

تفتیان عنوان کرد: از نظر من راهیابى به فینال اصلا بزرگ نیست، چون من اهداف خیلى بزرگترى دارم و رکوردهای بالاتر از من چیزى نیست که من نتوانم بزنم و درسطح ما هست.حتی ما مى‌توانیم رکورد بهتر هم بزنیم.

ارسال نظر: