شورای امنیت حمله بوکوحرام به کامرون، چاد و نیجر را محکوم کرد

کدخبر: 979996

به گزارش خبرگزاری فرانسه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد با محکوم کردن حملات شورشیان بوکوحرام به کامرون، چاد و نیجر از کشته شدن چندین غیر نظامی در سیزدهم فوریه در چاد خبر دادند

کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس که در همسایگی یمن هستند روز شنبه از سازمان ملل متحد خواستند درباره وضعیت امنیتی این کشور،‌ با قدرت عمل کند.

در شرایطی که سفارتخانه های خارجی یکی پس از دیگری در یمن تعطیل می شوند، اعضای شورای همکاری خلیج فارس، اقداماتی از جمله دخالت نظامی احتمالی در این کشور را خواستار شدند.

این درخواست که در نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض مطرح شد در شرایطی است که کمیته های مردمی قدرت را در یمن به دست گرفته اند.

وزیران خارجه کشورهای عضو این شورا از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستند بر اساس بند هفت منشور سازمان ملل متحد که اجازه استفاده از نیروی نظامی در صورت تهاجم یا از دست رفتن صلح را می دهد،‌ تصمیم گیری کند. این وزیران همچنین، نشست فوری اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی را خواستار شدند.

کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه پایانی نشست خود، گام های فوری جهانی برای تضمین امنیت عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور یمن را که تحت بازداشت خانگی است و نخست وزیر او را خواستار شدند.

ارسال نظر: