آغاز تغییر بزرگ سیاسی در انگلیس

کدخبر: 1028270

رهبر حزب سبز انگلیس گفت: پیروزی کوربین با اختلاف زیاد در انتخابات رهبری حزب کارگر، اقبال مردم به حزب سبز در انتخابات، و کسب اکثریت آرا توسط حزب ملی اسکاتلند ‌همه نشان از تغییر سیاسی در انگلیس است

به گزارش «نسیم»، "ناتالی بنت" رهبر حزب سبز - حامی جنبش بایکوت، سرمایه برداری و تحریم اسرائیل- در گفتگو با "گاردین" اظهار داشت: "جرمی کوربین" شانس واقعی برای اینکه نخست وزیر بعدی انگلیس شود را دارد.

کوربین به خاطر سیاست های ضدریاضتی و ضدجنگ خود توانسته بود حمایت طیف گسترده ای از اعضای حزب کارگر را جلب کند. چهار نامزد در انتخابات حزب کارگر شرکت داشتند که کوربین با کسب حدود 60 درصد آراء، به عنوان رهبر جدید حزب مخالف انگلیس انتخاب شد.

وی با اشاره به اینکه پروژه نئولیبرال شکست خورده، افزود: "مردم به دنبال جایگزین هایی برای آن هستند". وی در پاسخ به این سوال که به نظر وی کوربین می تواند نخست وزیر بعدی انگلیس شود اظهار داشت: (بله) "بسیار زیاد"

بنت گفت مورخان باید به گذشته مراجعه کنند و سال 2015 را آغازی برای تغییر سیاسی بزرگی ببینند "سالی که شاهد تغییری اساسی در سیاست است، یعنی انچه از زمان تاچر در سیاست باب شد که "حرص خوب است و محیط زیست مهم نیست" با کامرون افول خواهد کرد."

بنت که از سال 2012 رهبری حزب سبز انگلیس را برعهده دارد گفت پیروزی کوربین با اختلاف زیاد در انتخابات رهبری حزب کارگر، ‌بهترین عملکرد انتخابات حزب سبز در ماه می، و کسب اکثریت آرا توسط حزب ملی اسکاتلند در این کشور، ‌همه نشان از تغییر سیاسی در انگلیس است.

به گفته وی اکنون سیاست نسبت به گذشته بسیار متفاوت است. بنت از کوربین خواست اصلاحات انتخاباتی را در اولویت برنامه‌هایش قرار دهد.

اگر ما سیستم انتخاباتی منصفانه ای داشتیم،‌ به همراه کارولین لوکاس 24 نماینده دیگر از حزب سبز در مجلس عوام حضور می یافتند.

بنت اظهار داشت:"دولت تنها با اختلاف دوازده نفری اکثریت را از آن خود کرده است، ‌اکثریت متزلزلی که قبلا بخشی از مسائل را منحل کرد. با اتحاد در یک مورد می توانیم اصلاحات انتخاباتی را انجام دهیم."

ارسال نظر: