بیانیه جریان وفاداری بحرین در محکومیت آل خلیفه و سفر داماد کوشنر به منامه

کدخبر: 2313896

جریان وفاداری بحرین با انتشار بیانیه های جداگانه حکم اعدام سه شهروند بحرینی را محکوم کرد و سفر داماد ترامپ به منامه را برای از بین بردن مسئله فلسطین دانست.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه های بحرینی، جریان وفاداری بحرین در بیانیه ای اعلام کرد: حکم اعدام دو جوان بحرینی به نام های محمد رضی و حسین مرهون و یک شهروند دیگر به نام محمد طوق مایه افتخار و شرافت جوانان میهن و شرم سازی رژیم آل خلیفه است.

این بیانیه افزود: همانطور که سیرت طاغوتیان است که با ظلم و سرکشی بیشتر به سمت زوال و نابودی حتمی نزدیک تر می شوند، دادگاه رژیم آل خلیفه حکم اعدام سه شهروند یاد شده را تایید کرد. محمد طوق در جلسه دادگاه با شجاعت تمام قاضی دادگاه و جلادان آل خلیفه را رسوا کرد.

جریان وفاداری بحرین تاکید کرد: این احکام ظالمانه نشات گرفته از تفکر طاغوتیان است که جان و مال مردم در دستان آنها است و این احکام مقدمه ای برای سرنگونی حتمی رژیم آل خلیفه است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: دولت های آمریکا و انگلیس با تعهد چند روز پیش خود برای حمایت از حکومت آل خلیفه سرپوشی بر جنایات آل خلیفه از جمله این احکام باطل و ظالمانه گذاشتند.

مردم بحرین تصویر پادشاه و نتانیاهو را به آتش کشیدند

جریان وفاداری بحرین در این بیانیه با جوانان یاد شده و اسیران صبور دربند در زندان های آل خلیفه ابراز همبستگی و تاکید کرد: ما این احکام ظالمانه را محکوم می کنیم و بی شک این احکام بر پافشاری ملت بحرین برای طی کردن صفحه سیاه حکومت آل خلیفه خواهد افزود.

این جریان در بیانیه دیگری نیز سفر جراد کوشنر مشاور دونالد ترامپ رئیس جمهور و دامادش به منامه و ملاقات با سران حکومت آل خلیفه را محکوم و این سفر را باج خواهانه و توطئه گرانه توصیف کرد.

در این بیانیه آمده است: تلاش های شدید دولت آمریکا برای اعمال طرح سازش موسوم به معامله قرن از طریق به خدمت گرفتن رژیم های مزدور خودش نظیر رژیم آل خلیفه و تحمیل هزینه های مادی و سیاسی این طرح به این رژیم ها ادامه دارد. دولت آمریکا با این کار می خواهد با تکیه بر رژیم های ضعیف و مزدور و غیر امین اموال ملت های ما را به یغما ببرد که رژیم آل خلیفه نامشروع از این دسته است.

این بیانیه افزود: سفر کوشنر به منامه بخشی از اقدامات آمریکا و مصوبات اجلاس اخیر ورشو است که شرکت کنندگان در آن از کشورهای ائتلاف غربی گرفته تا برخی کشورهای واپسگرای عرب تصمیم گرفتند تا برای از بین بردن مسئله فلسطین و تشدید خصومت علیه جمهوری اسلامی ایران و عموم محور مقاومت فعالیت کنند.

جریان وفاداری بحرین تاکید کرد: ما دیدار کوشنر با سران آل خلیفه را محکوم می کنیم و هممزان با ملت فلسطین و عموم محور مقاومت در مقابله با طرح آمریکایی - صهیونیستی همبستگی می کنیم و بار دیگر بر پایبندی ملت بحرین به مسئله فلسطین و حمایت از مسائل برحق امت اسلامی در هر زمان و مکانی تاکید می کنیم.

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: