سیده زهرا نقوی: دشمن قصد تخریب روابط بین ایران و پاکستان را داشت
سیده زهرا نقوی دبیر شعبه زنان مجلس وحدت مسلمین از نیت شوم دشمن در جهت تخریب روابط حسنه بین ایران و پاکستان خبر داد.
- اخبار بین الملل -
به گزارش دفتر منطقه ای خبرگزاری تسنیم به نقل از اسلام تایمز(اردو)، سیده زهرا نقوی دبیر شعبه زنان مجلس وحدت مسلمین و عضو رسمی پارلمان ایالت پنجاب از نیت شوم دشمن در جهت تخریب روابط حسنه بین ایران و پاکستان خبر داد.
وی افزود: پس از سانحه حمله به اتوبوس نظامیان ایرانی در جاده زاهدان، دشمن سعی کرد از این حادثه سوء استفاده کند و سعی در تخریب روابط دوستانه بین دو کشور کند که در نهایت با هوشیاری مقامات دو کشور در اجرای نقشه شوم خود ناکام ماند.
سیده زهرا نقوی: حضرت فاطمه زهرا(س) والاترین اسوه و الگو برای زنان پاکستانی است
پیام تسلیت دبیر مجلس وحدت مسلمین پاکستان در پی جاری شدن سیل در ایران
این عضو پارلمان پنجاب اضافه کرد: روابط ما با ایران در بهترین شکل خود جاری است و امیدوارم مقامات متولی امر دو کشور با همکاری یکدیگر تروریست ها را در اجرای نقشه شومشان ناکام بگذارند.
منبع: تسنیم
مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاعرسانی خود را در این رابطه انجام میدهد.