«سیگار»: نظامیان افغان بدون کمک‌های آمریکا قادر به انجام عملیات‌ مستقل نیستند

کدخبر: 2321230

اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان موسوم به «سیگار» اعلام کرد که نیروهای امنیتی افغانستان همچنان قادر به انجام عملیات‌های مستقل از کمک نظامی آمریکا نیستند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه ای خبرگزاری تسنیم، «جان سپکو» سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان اظهارداشت: نیروهای نظامی افغان قادر نیستند که بدون کمک های آمریکا عملیات انجام دهند.

وی افزود: آمریکا میلیاردها دلار برای نظامیان افغان هزینه کرده است اما همچنان این نیروها توانایی عملیات مستقل از کمک های نظامی آمریکا را ندارند.

بر اساس گزارش سپکو، آمریکا همواره در سال های گذشته تاکید بیشتری بر افزایش کمک و بازسازی ارتش افغانستان نسبت به پلیس این کشور داشته است.

این در حالی است که همواره پلیس افغانستان در مقابل به مخالفان دولت این کشور تلفات بیشتری را متحمل شده است.

به گفته سربازرس ویژه آمریکا اگر صلح برقرار شود، هیچ اسراتژی برای پلیس افغانستان وجود ندارد زیرا هزینه کنونی این نیروها فراتر از توانایی دولت افغانستان است بنابراین این کشور همچنان به کمک های خارجی نیازمند است.

سپکو در این گزارش تاکید کرد که افغانستان بدون کمک های مالی خارجی سقوط خواهد کرد.

«سپکو»: معیاری برای اهداف واشنگتن و چگونگی تقویت نیروی هوایی افغانستان وجود ندارد

«سیگار»: شکست پر هزینه آمریکا در مبارزه با مواد مخدر در افغانستان

«سیگار»: تلاش های آمریکا برای تامین امنیت در افغانستان در 16 سال گذشته شکست خورده است

«سیگار»: کمک های مالی آمریکا به افغانستان سبب گسترش فساد در این کشور شد

این در حالی است که پیش از این اداره سیگار گفته بود: روش نادرست آمریکا در ارائه کمک های مالی به افغانستان سبب گسترش فساد اداری در این کشور شده است.

«جان سپکو» همچنین تاکید کرده بود که توسعه بخش خصوصی می تواند وابستگی دولت افغانستان را به کمک های بین المللی کاهش دهد.

سال گذشته نیز سپکو پس از 10 ماه تحقیق در نامه ای به این اعضای کنگره اعلام کرد که بیش از 15.5 میلیارد دلار از هزینه های بازسازی افغانستان در این کشور به هدر رفته است.

سپکو در این نامه اظهار کرد که این ارقام «احتمالا بخشی از مجموع پول های هدر رفته، فساد، سوء استفاده و تلاش های ناکام» آمریکا برای بازسازی افغانستان است.

سیگار تاکید کرد که بیش از 4 میلیارد دلار که قرار بود برای «برنامه های ایجاد ثبات» در افغانستان هزینه شود در واقع منجر به «تشدید بحران، ایجاد فساد و تقویت حمایت از منازعین» شد.

در ادامه این گزارش آمده است که 7.3 میلیون دلاری که برای جلوگیری از تجارت مواد مخدر هزینه شده در توقف «تولید و تجارت مواد مخدر» ناکام بوده است؛ در حالی که تولید مواد مخدر در افغانستان در بالاترین سطح خود از سال 2002 قرار دارد.

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: