آیت‌الله امامی کاشانی: عربستان اسم اسلام دارد اما صهیونیست‌ها آن را اداره می‌کنند

کدخبر: 1010924

خطیب نماز جمعه تهران افزود: تشیعی که به خلفا توهین می‌کند تشیعی است که انگلیسی‌ها می‌خواهند/ تکفیری‌ها به دروغ می‌گویند سلفی هستیم/ ایران در مذاکرات هسته‌ای از مواضع خود عقب‌نشینی نمی‌کند

به گزارش خبرنگاری «نسیم» آیت‌الله محمد امامی‌کاشانی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه‌های نماز جمعه پایتخت اظهار داشت: اسلام امروز در شرایط بسیار حساس و بی‌سابقه‌ای قرار گرفته است.

وی افزود: مبارزه و جنگی بین اسلام و کفر به وجود آمده که وسیع‌ترین میدان این مبارزه فضای مجازی است و آنها در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی تبلیغات گسترده و زهرآگینی علیه اسلام به راه انداختند.

آیت‌الله امامی‌کاشانی در ادامه با بیان اینکه این میدانِ نبردی است که دنیای کفر علیه تمام فضائل و ارزش‌های اسلامی به راه انداخته است، تصریح کرد: برخی کشورهای اسلامی مانند عربستان سعودی توسط صهیونیست‌ها مدیریت می‌شوند و به دنبال حمایت از داعش در کشورهای منطقه هستند ولی آتش این فتنه به زودی دامن این کشورها را خواهد گرفت. کشورهای اسلامی باید متحد باشند و بیدار شوند.

ارسال نظر: