رمزگشایی گاردین از توئیت امشب ظریف؛ "آمریکا دبه کرده است"
خبرنگار گاردین نوشت: ظریف در توئیت امشب خود به این حقیقت اشاره میکند که آمریکاییها بسته پیشنهادی مورد توافق طرفین در روز چهارشنبه را پس از تماس کری با اوباما رد کردهاند
به گزارش «نسیم»، سارا معصومی دبیر دیپلماسی روزنامه اعتماد در فیسبوکش نوشت:
چندساعتی است که توئیت آقای ظریف منتشر شده است. از همان ابتدا سوال این بود که چرا وزیر امور خارجه ایران این مثال را به کار برده است: you can't change horses in the middle of a stream.... گزارشگر گاردین دقایقی پیش متنی منتشر کرده و درباره این کنایه وزیر خارجه ایران نوشته است: اسب در توئیتر آقای ظریف بازمی گردد به این حقیقت که امریکاییها بسته پیشنهادی که برای حل اختلاف های باقیمانده روی میز قرار گرفته بود و روز چهارشنبه مورد توافق اعضای ایران و 1+5 قرار گرفته بود را پس از ویدئو کنفرانس کری با اوباما رد می کنند.
خبرنگار روزنامه اعتماد در ادامه نوشته است: اشاره زیرکانه گزارشگر گاردین با منطق رفتارهای امروز مذاکره کنندگان ایران و 1+5 هم تطابق دارد. ظاهرا پس از این اقدام امریکا، تنش میان کشورهای 1+5 هم بالا گرفته است.