وزیر کشور: شرایط کنونی اقتصاد کشور برای رفاه و آسایش مردم مفید نیست

کدخبر: 1020993

رحمانی فضلی در نشست مشترک با مسئولان منطقه آزاد ارس و شهرستان جلفا گفت: دولت از شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه بسیار ناراضی است/ تولید مولد و تحرک در اقتصاد از اهداف و برنامه‌های دولت برای پس از تحریم است

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی منطقه آزاد ارس، عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست مشترک با مسئولان منطقه آزاد ارس و شهرستان جلفا، اظهار کرد: تولید مولد و تحرک دراقتصاد از اهداف و برنامه‌های دولت برای پس از تحریم است و این امر با رویکرد مناطق آزاد همخوانی دارد.

وی با اشاره به وجود توانمند‌ی‌های اقتصادی و تولیدی در مناطق آزاد بر ضرورت بهره‌گیری از این ظرفیت‌‌ها در رونق و بهبود شرایط اقتصادی تاکید کرد.

وزیر کشور شرایط کنونی اقتصاد کشور را برای رفاه و آسایش مردم مفید ندانست و گفت: دولت از شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه بسیار ناراضی است و تلاش گسترده‌ای در بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی دارد.

رحمانی‌فضلی صبر و استقامت ملت ایران در برابر فشارها و تحریم‌ها را مورد اشاره قرار داد و افزود: مردم به عنوان اصلی‌ترین عنصر قدرت ملی شایسته رفاه و آسایش هستند.

وی از تحریم‌ها به عنوان تهدید و مانع پیشرفت کشور در مسیر اقتصاد و بالندگی یاد کرد و گفت: در دوران لغو تحریم باید از موضع فرصت برای رفع مشکلات بهره‌های لازم را برد.

وزیر کشور به وجود ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فراوان در استان آذربایجان شرقی و منطقه آزاد ارس اشاره و با ابراز رضایت از روند توسعه‌ای منطقه آزاد ارس و مدیرت عالی منابع در استان خواستار بهره گیری از این ظرفیت ها شد.

رحمانی‌فضلی تصریح کرد: وجود توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها می‌تواند آذربایجان شرقی را به استان نمونه در مسیر پیشرفت و توسعه در کشور مطرح کند.

وی افزود: در زمینه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری، استان پنجگانه به عنوان الگو در کشور مطرح است و آذربایجان‌شرقی یکی از این الگوهاست.

وی با ابراز رضایت از عملکرد منطقه آزاد ارس از برنامه‌های دولت برای جذب سرمایه‌گذاری و اشتغال مولد در این منطقه برای پس از تحریم خبر داد.

شهرستان جلفا با 56 هزار نفر در فاصله 125 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع شده و از طریق رودخانه ارس با جمهوری ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان مرز مشترک دارد.

منطقه آزاد ارس به عنوان اقتصادی‌ترین منطقه آزاد کشور، با تصویب هیات دولت از سال 84 فعالیت خود را آغاز و در زمینه تولید و صادرات و اشتغال زایی موفقیت‌هایی حاصل کرده است.

ارسال نظر: