هاشمی رفسنجانی شهادت سردار همدانی را تسلیت گفت
رئیس مجمع تشخیص در پیامی به مناسبت شهادت سردار حسین همدانی، از درگاه خداوند متعال برای این شهید سرفراز، رحمت واسعه و برای بازماندگان، صبر و اجر مسئلت کرد
به گزارش «نسیم»، متن پیام هاشمی رفسنجانی به مناسبت شهادت سردار سرتیپ پاسدار حسین همدانی بدین شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
درگذشت سردار سرتیپ پاسدار حسین همدانی ، یکی از فرماندهان دلاور و ارشد هشت سال دفاع مقدس و مدافع سرفراز حرم بانو زینب کبری (س)، ضایعهای اسفبار برای نیروی مقاومت، سپاه پاسداران، مردم، همرزمان و دوستان این شهید والامقام است.
فقدان این فرمانده شجاع را که سرانجام سر در راه مبارزه و ستیز با گروهک تکفیری و تروریستی داعش داد، به فرماندهی کل قوا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مردم، همرزمان و بهویژه اعضای داغدار خانواده ایشان صمیمانه تسلیت میگویم.
از درگاه خداوند متعال برای این شهید سرفراز، رحمت واسعه و برای بازماندگان محترم، صبر و اجر مسئلت میکنم.