افخم از اظهارات قائم مقام وزارت خارجه کویت استقبال کرد

کدخبر: 1032788

سخنگوی وزارت خارجه ضمن استقبال از اظهارات قائم مقام وزارت خارجه کویت مبنی بر اهمیت گفتگوی کشورهای منطقه با ایران گفت: این رویکرد دولت کویت سازنده و قابل احترام است

به گزارش «نسیم»، مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن استقبال از اظهارات قائم مقام وزارت خارجه کویت مبنی بر اهمیت گفتگوی کشورهای منطقه با ایران اظهار داشت: این رویکرد دولت کویت سازنده و قابل احترام است و به همین دلیل آقای ظریف نخستین سفر منطقه‌ای خود را پس از توافق هسته‌ای و حصول برجام از کویت آغاز کرد.

افزود: موضع ثابت جمهوری اسلامی ایران اولویت دادن به گسترش مناسبات با همسایگان است و تاکنون هیچ ابتکار و پیشنهادی برای پیشبرد مناسبات را بی پاسخ نگذاشته ایم.

وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران امیدوار است سایر همسایگان جنوبی کشورمان نیز از فرصت ایجاد شده برای آغاز گفتگوهای جدی و سازنده با ایران استقبال کنند.

ارسال نظر: