امیری: در واکاوی ریشه رشد پایین اقتصادی کشور توجه به سیاست خارجی جایگاه ویژهای دارد
قائم مقام وزیر کشور در نشست مشترک استانداران و سفرا افزود: راهبرد سیاست خارجی ما تعامل با دنیا است بنابراین باید تشریح شود که این راهبرد چگونه باید توسط وزارت کشور و استانداریها تحقق شود
به گزارش خبرنگار «نسیم»، حسینعلی امیری قائم مقام وزیر کشور در نشست مشترک استانداران و سفرا که در وزارت کشور در حال برگزاری است، با بیان اینکه رابطه سیاست داخلی و خارجی رابطهای دو سویه است افزود: این دو ارتباطی عمیق و تنگاتنگ دارند به گونهای که سیاست خارجه ادامه دهنده سیاست داخلی است.
وی گفت: کشورهای در حال توسعه برای پیشبرد منافعشان از سیاست خارجی بهره میبرند.
امیری همچنین گفت: در واکاوی ریشه معضل رشد پایین اقتصادی کشور توجه به سیاست خارجی جایگاه ویژهای دارد و در کنار عیوب ساختاری، دولتی بودن اقتصاد، وابستگی به نفت و فربه شدن دولت باید به نقش سیاست خارجی هم اشاره و تصویرسازی مناسبی از ظرفیتها و پتانسیلهای کشور ایجاد کرد.
قائم مقام وزیر کشور ضمن تاکید بر لزوم اطلاع سفرا از ظرفیتهای کشور گفت: در همایش امروز باید به دو سوال پاسخ داده شود یکی اینکه راهبرد سیاست خارجی ما تعامل با دنیا است بنابراین باید تشریح شود که این راهبرد چگونه باید توسط وزارت کشور و استانداریها به تحقق برسد.
وی گفت: در بخش دیگر باید بررسی شود که برای تحقق اقتصاد مقاومتی چگونه باید تعامل بین استانداران با کشورهای همسایه خاورمیانه، آسیای میانه و شرقی و شمال آفریقا و نیز سایر کشورها تعریف شود.