وزیر اقتصاد: بلژیک تصمیم جدی دارد روابط اقتصادی خود را با ایران گسترش دهد
طیبنیا پس از دیدار با وزیر خارجه بلژیک در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امشب جلسه مفیدی با طرف بلژیکی داشتیم، افزود: "ریندرز" در زمینههای مختلف صنعتی و بخصوص نفت و گاز پیشنهادهای خوبی ارائه داد
به گزارش «نسیم»، خبرگزاری صداو سیما نوشت:
علی طیب نیا پس از دیدار با ریندرز، وزیر خارجه بلژیک در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امشب جلسه مفید و خوبی با طرف بلژیکی داشتیم افزود: این کشور علاقه مند است در اجرای طرح های مختلف و سرمایه گذاری در ایران مشارکت داشته باشد.
وی گفت: در جلسه امشب درباره تامین مالی طرح ها و همچنین روابط بیمه ای و امضای قرارداد اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و تشویق و حمایت از سرمایه گذاری خارجی بحث های خوبی داشتیم.
وزیر اقتصاد گفت: روابط تجاری ایران و بلژیک به 170 سال پیش باز می گردد و این کشور از همان موقع روابط مختلف تجاری با کشورمان داشته است.
طیب نیا افزود: بلژیک تصمیم جدی دارد روابط اقتصادی خود را بویژه در حوزه سرمایه گذاری با ایران گسترش دهد.
وی گفت: وزیرخارجه بلژیک در زمینه های مختلف صنعتی و بخصوص نفت و گاز پیشنهادهای خوبی ارائه داد که نشان می دهد با مطالعه و شناخت خوب از وضعیت اقتصادی ایران این پیشنهادها را دسته بندی و ارائه کرده است.