مشروح نشست خبری دانشجویی حماسه ۹دی در «نسیم آنلاین»

کدخبر: 2000102

دهقانی: مهمترین ویژگی فتنه برای کشور، فرصت‌سوزی بوده است/ نوری: فتنه فرهنگی مهم‌ترین نوع فتنه است/ قربانخواه: فتنه فضای سوء‌استفاده برای افراد سودجود ایجاد کرد/ میرزمانی: در فتنه‌ جدیدی پیش رو نیاز به ۹دی جدید داریم

به گزارش خبرنگار « نسیم »، نشست خبری دانشجویی حماسه 9دی با حضور محمد حسین دهباشی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران، محمد نوری عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران، نوید قربان خواه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پرند و عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی، سید امیرحسین میرزمانی عضو کار گروه رسانه شورای تبیین مواضع بسیج استان تهران، پوریا پوررضایی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی و اسماعیل حشمتی و میلاد نجفی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در محل خبرگزاری « نسیم »، برگزار شد:

مهمترین ویژگی فتنه برای کشور، فرصت‌سوزی بوده است

محمد حسین دهقانی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران در نشست خبری دانشجویی در خبرگزاری « نسیم » اظهار داشت: کار شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تبیین مسائل خرد و کلانی است که با آن مواجه اند.

وی افزود: باید بدانیم حماسه نه دی 88 همانطوری که برای ما نعمت بود، به واقع نعمت بود چرا که خیلی از چیزاها را برایمان روشن کرد و ریزش ها و رویش ها را برای ما رونمایی کرد.

دهقانی اظهار داشت: در خصوص اثرات فتنه 88 باید بگویم که این فتنه مهم‌ترین ویژیگی ای که برای کشور به همراه داشت فرصت سوزی بوده است، آن هم فرصت سوزی عده ای که از سوی اغراض هدایت شده سرویس های غربی بوده است.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران گفت: دو سال قبل از حادثه نه دی هم طرحی از ریاست جمهوری امریکا به مجلس این کشور برای برهم زدن اوضاع ایران رفت که با شکست مواجه بود.

وی پیرامون هدف گذاری فتنه خاطرنشان کرد: به حاشیه راندن مشارکت بالا، به چالش کشیدن مردم سالاری دینی، تحریم‌های قطعنامه 1929، فرصت سوزی هایی بود که ما را از مناقعی که می توانستیم بعد از انتخابات سال 88 برخورد دار باشیم محروم کرد.

دهقانی با بیان اینکه تحریم ها و تشدید آنها و قطعنامه 1922 از اولین نمونه های بروز فتنه 88 و اثرات آن بود اظهار داشت: اگر فتننه 88 تغییر حاکمیت را در ایران را مد نظر داشت الان دشمن دیگر به دنبال تغییر حاکمیت نیست بلکه بحث شورای رهبری و نظارت بر آن می‌تواند امروز کلید واژه دیگری برای فتنه جدید هچون کلید واژه تقلب در انتخابات قبل باشد.

وی افزود: تاکیدات رهبری در خصوص نفوذ در سخنرانی هایشان و ناامن سازی محیط داخلی از دیگر اثرات فتنه جدید می‌تواند باشد.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران خاطر نشان کرد: بخش دگیری از اثرات فتنه جدید به دولت برمی گردد؛ رهبری در سخنرانی 4 شهریور خود به دولت نکاتی گفتند که بازخوانی آنها می‌تواند گوشزد کننده به دولت باشد.

دهقانی اظهار داشت: صراحت در اتخاذ مواضع انقلابی بدون ترس و خجالت از جمله تاکیدات رهبری در این سخنرانی بوده است، بنابراین ما از دولتمردان خود نیز انتظار داریم تا همچون مقامات آمریکایی مواضع خود را به صراحت اعلام کنند

وی در پایان گفت: در مورد بازخوانی فرمایشات رهبری در شرایط روز برای اعضای دولت تاکید دارم.

در فتنه‌ جدیدی پیش رو نیاز به 9دی جدید داریم

سید امیر حسین میرزمانی عضو کارگروه رسانه شورای تبیین مواضع بسیج استان تهران در نشست خبری حماسه 9دی در در محل خبرگزاری « نسیم » اظهار داشت: فتنه نشان داد در بین مسئولین ما کسانی هستند که برای رسیدن به منافع خودشان بدون در نظر گرفتن منافع ملی حاضرند به هر کاری دست بزنند.

وی افزود: جریانی که به دنبال اشرافیت و افکار منحط فرهنگی و وادادگی انقلاب هستند سالها مرده اند و قصد دارند خودشان را سر پا نگاه دارند اما 9دی نشان داد مردم همچنان حاضرند از جان و مال خود پای انقلاب نثار کنند و در واقع انزجارشان را نسبت به فرصت طلبان اعلام کردند.

میرزمانی با بیان اینکه ما امروز به نه دی جدید نیاز داریم چرا که فتنه ای جدید در پیش روی ما است خاطرنشان کرد: با افرادی که به دنبال کسب قدرت شورای نگهبان را تحت فشار قرار می دهند باید مقابله کرد؛ امروز بحث شورای رهبری و حمله خبرگان رهبری را شاهدیم کما اینکه در آینده ممکن است به بحث مطرح کردن تقلب در انتخابات شورای نگهبان هم مواجه شویم؛ لذا از شورای نگهبان می‌خواهیم بدون اغماض هرکسی که رد صلاحیت ندارند را رد کند.

فتنه فضای سوء‌استفاده برای افراد سودجود ایجاد کرد

نوید قربان خواه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پرند و عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در نشست خبری سالروز 9دی در محل خبرگزاری « نسیم »، با توجه به مناظره انتخاباتی موسوی و احمدی نژاد در انتخابات 88 اظهار داشت: در دقایق 18 این مناظره آقای موسوی انگیزه حضورشان را احساس خطر نسبت به آینده کشور اعلام کرده بود در حالی که همین فرد که برای آینده کشور احساس خطر کرده بود، خودش برای کشور خطر آفرین می شود.

وی افزود: بلوا و آشوب ایجاد شده تاثیرات بلند مدت و کوتاه مدتی از جمله تعطیلی بازهای کشور و اختلال در سیستم‌های لجستیکی کشور دارد.

قربانخواه اظهار داشت: همین فضا باعث سوء استفاده از سوی افرادی که سودجود بودند شد و خسارات مالی بر امکانات عمومی و بیت المال وارد شد و به خاطر آشوبها بیش از 63 میلیارد تومان فقط به شهر تهران خسارت به بار آورد.

وی در مورد پیامدهای فتنه 88 خاطر نشان کرد: افزایش تقاضا برای ارز و سکه از اثرات کوتاه مدت فتنه 88 بر بازار بود و رشد سرمایه گذاری در سال 88 سیزده درصد کاهش پیدا کرد؛ همچنین کاهش تعداد ورود توریست‌ها به کشور از دیگر اثرات فتنه بوده است.

قربانخواه با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولت گفت: وزیر صنعت دم از اعتقاد به حضور مدیران خارجی میزند؛ امیدواریم دولتی های ما به اقتصاد مقاومتی بیشتر توجه داشته باشند چرا که بهترین راه برای برون رفت از شرایط موجود اقتصاد مقاومتی است.

فتنه فرهنگی مهم‌ترین نوع فتنه است

محمد نوری عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران در نشست خبری دانشجویی 9دی در خبرگزاری « نسیم » اظهار داشت: فتنه نعمتی درس آموز برای ملت ایران بوده است که موجب شد نظام در پیچیدگی‌های پیش روی خود قوی‌تر عمل کند.

وی افزود: از مهم ترین مباحثی که در فتنه مواجه بود مقوله فرهنگی بوده است.

عضو شورای تبیین مواضع با بیان اینکه فتنه 88 را می‌توان از ابعاد مختلف نگاه کرد گفت: یکی از جنبه‌ های این فتنه می‌تواند نوعی برکت برای نظام باشد؛ نظام ما در بحث جنگ استکباری تجربه‌های بسیاری کسب کرد و با همین تجربه محکم در برابر جنگ غرب ایستاد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مباحث این فتنه موضوع فرهنگی آن است که همین امر پیش‌زمینه موضوعات امنیتی و ضد امنیتی است.

نوری در ادامه افزود: در فتنه 88 عده‌ای فریب خوردند چرا که این برنامه نه یک ساله بود نه دو ساله بلکه برای وقوع فتنه 88 یک برنامه ریزی 10ساله شده بود؛ اگر به تاریخ 30 ساله انقلاب نگاه کنیم می‌بینیم که برنامه‌ریزی برای براندازی جمهوری اسلامی ایران یک پروسه 10 ساله است که در ابتدا از سال 68 به فتنه 78 رسیدیم و پس از آن در یک بازه زمانی به فتنه 88 رسیدیم.

وی با تأکید بر اینکه همین پیش‌زمینه فرهنگی برای وقوع فتنه موجب فریب بسیاری از مردم شد گفت: این افراد خود پیش‌قراول استکبار جهانی شدند، فتنه‌گر همیشه هست و این فتنه موجب آزرده خاطر شدن مسئولین شد و همچنین از سوی دیگر موجب واکسینه شدن نظام می‌شود.

عضو شورای تبیین مواضع با تاکید بر اینکه نظام استکبار جهانی در فتنه 88 رؤیای گرجستان را در سر داشت گفت:‌ملت ایران این رؤیای استکبار جهانی را به کابوس تبدیل کرد و با پشت‌گرمی و وجود مکتب قویی چون شیعه به راحتی این رؤیای استکبار جهانی را در هم شکست.

وی ادمه داد: مباحث مختلفی در فتنه 78 و 88 پیش روست، جامعه استکباری برای فتنه 88 ابزار فراوانی را از جمله شبکه‌های ماهواره‌ای، شبکه‌های اجتماعی و... در دست داشت و از همه این ابزارها برای ارائه تصویر متوحشی از ملت ایران بهره برد و به کمک همین رسانه‌ها فیلم‌هایی را تولید کرد که در آن نگاه اسلام ستیزی و ایران ستیزی موجود است.

نوری تصریح کرد: ایران ستیزی به نفع استکبار است و زدن چهره ایران در واقع ضربه زدن به پیکره نظام اسلامی ایران است.

فتنه بزرگتری در راه است که باید خود برای آن آماده کنیم

پوریا پورضیایی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در نشست خبری دانشجویی حماسه 9دی در محل خبرگزاری « نسیم »، اظهار داشت: کسانی که گفتند ما به دنبال ایجاد جنبش سبز هستیم قصد انهدام جمهوری اسلامی را داشتند و این نابودی را در چهار زمینه پروژه نفوذ، سکولاریزه کردن نظام، بروز فتنه و منهدم کردن نظام جمهوری اسلامی ایران دنبال کردند که اسناد آن نیز موجود است.

وی افزود: بعد از وقوع فتنه 88 می‌توان نتیجه گرفت که دو عامل هویت انقلابی جمهوری اسلامی و غیرت دینی مردم موجب شد که فتنه 88 به آن هدف مطلوب خود نرسد و اگر حماسه 9 دی رخ داد به دلیل وجود همین غیرت دینی بود.

پورضیایی با اشاره به اینکه در این جریان خواص بسیاری ضربه خوردند گفت: زمینه‌چینی برای ورود فتنه 88 منجر شد این افراد هویت انقلابی خود را از دست بدهند و همین غیرت دینی مردم ما که 1400 سال قبل باعث شده بود پشت مولای خود بایستند در این اتفاقات باز هم موجب شد تا مردم پشت ولی فقیه ایستادند که در نهایت حماسه 9 دی را رقم زدند.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی اظهار داشت: اگر فکر کنیم با حماسه 9 دی همه این فتنه‌ها جمع شده است اشتباه است چرا که اکنون نیز دشمن سعی دارد تا هویت انقلابی مردم را از بین ببرد و تلاش دارد با عناوین زیادی چون روحیه اعتدال، تضعیف روحیه انقلابی را به ملت تزریق کند.

وی افزود: تلاش می‌کنند به بهانه پرستیژ دیپلماتیک در زمینه‌های بین المللی و اجتماعی هتک حرمت انقلابی کنند قطعاً این اتفاقات هزینه‌های بالایی را خواهد داشت.

پورضیایی گفت: فتنه 88 منجر به اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ایران شد و صدور قطعنامه‌های مختلفی را به دنبال داشت که پس از تحریم‌ها غرب به بهانه حقوق بشر و امثال اینها را مطرح کرد.

این فعال دانشجویی اظهار داشت: هزینه‌هایی که ما در 88 متحمل شدیم با تقویت روشنگری و افزایش و شفاف‌سازی سیاست‌‌ها تلاش دارد اتفاقاتی را که در حال حاضر در حال رخ دادن است (نامه‌های مقام معظم رهبری) فراموش شود و به جای اینکه بخواهند دفاع کنند ضربه‌ می‌زنند؛ اکنون فتنه بزرگتری در راه است و ما باید خود را آماده کنیم.

با به نتیجه نرسیدن فتنه 88 حامیان آن مسئله شورای رهبری را مطرح می‌کنند

اسماعیل حشمتی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در نشست خبری که به مناسبت سالروز 9 دی در محل خبرگزاری « نسیم » برگزار شد در پاسخ به « نسیم » در خصوص ثبت نام طیف گسترده داوطلبان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری و حضور چهره‌های اصلاح طلب و بعضاً محکومین اظهار داشت: این گسترش ثبت‌نام‌ها به نوعی باز بودن ظرفیت جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد اما اگر افرادی بخواهند از این امر بهره‌برداری سیاسی شود نباید به آنها اجازه داد طیف کسانی که در فتنه 88 هم بودند ثبت نام کردند طبیعتاً ما با ریزش‌های زیادی مواجه هستیم.

وی در ادمه در پاسخ به سوال دیگر « نسیم » در خصوص زمینه سازی فتنه با توسعه برخی تشکل ها گفت: ما در اکثر فتنه‌هایی که رخ داده است می‌بینیم که دانشگاه‌ها محور بوده‌اند؛ فتنه 78 از دانشگاه تهران آغاز شد، تشکل‌های قارچ گونه و بی‌ریشه گاهی اوقات با اسم کانون و انجمن اسلامی فعالیت‌هایی را در جهت پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کنند.

حشمتی در این نشست خبری با بیان اینکه یکی از چیزهایی که بعد از انقلاب مورد تاکید جمهوری اسلامی بوده است انسجام بین مردم و حاکمیت است گفت:‌ این انسجام بهترین وجه حمله 88 بود و تلاش شد این انسجام با اختلاف بین مسئولین و مردم به رابطه مسئولین و مردم ضربه بخورد.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خاطر نشان کرد: فرآیند فتنه 88 هزینه‌های کلانی را برای نظام چه در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی داشت.

وی افزود: بخشی از این اختلاف افکنی‌ها در قالب ایجاد بدبینی و شبهه‌انگیزی بود که در نهایت منجر به وقایع روز عاشورا شد و بعد از این فتنه بود که فشارهای خارجی بیشتر شد و در نهایت منجر به تصویب قطعنامه 529 و پس از آن زیر سوال بردن نهادهای قانونی نظام مانند شورای نگهبان قوه قضائیه و مجلس شد.

حشمتی افزود: آنها با ادعای واهی تقلب آن قائله را به پا کردند و تقریباً اکثر کسانی که در آن جریانات شریک بودند ادعای تقلب را هم قبول نداشتند و وقتی از آنها سؤال می‌شد که چرا علنی مطرح نمی‌کنید که تقلب نشده است می‌گفتند ما به آقای موسوی خیانت نمی‌کنیم؛ این یعنی اینکه آنها منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح می‌دادند.

وی با بیان اینکه اکنون در اذهان عمومی جامعه دو سوال مطرح است گفت: عده‌ای می‌پرسند که چرا سران فتنه به جای حصر محاکمه نمی‌شوند و اینکه چرا رفع حصر باید صورت گیرد؛ باید گفت هیچکدام از سران فتنه ابراز پشیمانی نکردند و همین امر بسیار مهم است و اگر محاکمه صورت گیرد باید دید چه چیزی پیش‌بینی می‌شود.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی افزود: آنچه مسلم است جدای خسارات مادی و معنوی حکم اقدام علیه امنیت ملی اعدام است پس اگر محاکمه‌ای تا کنون صورت نگرفته است نشان دهنده رأفت اسلامی است.

حشمتی افزود: در فتنه 88 مردم خودشان مقابله کردند و در این موضوع نیز اگر رفع حصری صورت گیرد قطعاً مردم مقابله خواهند کرد و خودشان مجازات خواهند کرد؛ البته حامیان فتنه همین را می‌خواهند که رفع حصر صورت گیرد سران فتنه آزاد شوند و مردم خودشان مقابله کنند و بعد از این موضوع پیراهن عثمان درست کنند.

وی مهمترین کلیدواژه فتنه و حامیان آن را قانون گریزی دانست و گفت: اکنون آنها پس از به نتیجه نرسیدن فتنه 88 مسئله شورای رهبری را مطرح می‌کنند که این امر خلاف قانون ست چرا که بعد از اصلاح قانون اساسی در سال 68 مسئله شورای رهبری حذف شد و مطرح کردن مجدد آن حتی در رسانه‌ها نیز نوعی قانون گریزی است.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تصریح کرد: فتنه گران در 88 شورای نگهبان را مورد چالش قرار دادند و حتی امروز نیز نظارت استصوابی این شورا را زیر سوال می‌برند و این نیز خلاف قانون است باید توجه داشت هرجا قانون را کنار گذاشتیم ختم به فتنه‌های اینچنینی شد.

حشمتی گفت: کسانی که این مسائل را (شورای رهبری، نظارت استصوابی) مطرح می‌کنند به دنبال زمینه‌سازی برای فتنه جدید هستند وهمه این افراد نیز در 88 حتی به صورت غیر مستقیم شریک فتنه بودند مردم به اینها توجه داشته باشند و اینها را به چالش بکشند.

وی ادامه داد: این تشکل‌های بی‌برنامه قبل از انتخابات به زودی مجوز می‌گیرند و فعالیت می‌کنند اما به بسیج دانشجویی برای تهیه یک نشریه مجوز نمی‌دهند طبیعتاً با این رویه این حرکات که به برخی تشکل‌های میدان یکه تازی می‌دهند می‌توانند زمینه‌ساز فتنه‌ای جدید باشند.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در پاسخ به سوالی در خصوص نقش قوه قضائیه در حضور و فعالیت فتنه گران در دانشگاه‌ها مانند حضور فائزه هاشمی، غلامحسین کرباسچی گفت: قوه قضائیه باید طبق قانون در اینگونه موارد ورود پیدا کند و نقش خود را ایفا کند چرا که طبق قانون باید با ورود افرادی که سابقه محکومیت فتنه دارند باید مخالفت و ممانعت شود البته برخی از این حضور افراد بهره‌برداری سیاسی می‌کنند نظر بسیج دانشجویی همان نظر قانون است و هر کس که محکومیت و سابقه فتنه دارد نباید در فضای دانشگاه‌ها برای سخنرانی حاضر شود.

حشمتی در سوالی پیرامون فضای سیاسی در دانشگاه آزاد گفت: بسیج دانشجویی با توجه به رفتار دانشگاه آزاد امروز در حوزه دانشگاه هم محدود شده چه رسد به فضای اجتماعی؛ البته ما تا جایی که شده به مسائل اجتماعی و اقتصادی پرداخته ایم.

وی در مورد رویکرد انتقادی بسیج دانشجویی اظهار داشت: باید دید که بسیج دانشجویی در انتقاد از دولت دهم چه مصاحبه ها و موضع هایی داشته و ان را با انتقادهای ما نسبت به دولت یازدهم مقایسه کنید می بینید موج انتقادهای ما نسبت به دولت دهم بیش از دولت کنونی است.

اسماعیل حشمتی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه موضع بسیج دانشجویی در قبال تائید صلاحیت ها و رد برخی از افراد از سوی شورای نگهبان چیست؟ گفت: ما به عنوان یک تشکل دانشجویی نمی توانیم بگوییم که چه کسانی باید از سوی شورای نگهبان تائید و رد شوند چرا که چارچوب احراز صلاحیت ها را قانون مشخص کرده است اما به طور کلان می توانیم بگوییم که انتظار می رود افرادی که در فتنه 88 نقش داشتند و سابقه قانون گریزی دارند رد شوند و طبعا این افراد رد خواهند شد؛ لذا از شورای نگهبان می خواهیم بدون اغماض هرکسی که رد صلاحیت ندارند را رد کند.

ارسال نظر: