شریعتمداری:

یکی از اصلی‌ترین راه‌های مقابله با نفوذ "حفظ فضا" است

کدخبر: 2005626

مدیرمسئول روزنامه کیهان اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین راه‌های مقابله با نفوذ "حفظ فضا" است؛ افراد مومن و متعهد نباید تنها تابلوی خود را در روز قدس، ۲۲ بهمن یا ۹ دی بالا ببرند.

مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: نقطه آغاز دشمنی ها با ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی؛ انتخاب اسلام ناب محمدی(ص) برای نظام حکومتی کشور ایران پس از انقلاب اسلامی است.

حسین شریعتمداری روز پنجشنبه در همایش "بررسی شیوه های نفوذ دشمن در انقلاب اسلامی و راهکارهای مقابله با آن"، در شبستان کربلا مسجد مقدس جمکران بیان داشت: ما و حریفان خود یا همان قدرت های استکباری که در راس آن ها آمریکاست به دلیل ماهیت های خود با یکدیگر درگیر هستیم و این درگیری به نوعی درگیری ماهوی است و داستان پرماجرای ما از هنگامی شروع شد که نسخه اسلام ناب را به عنوان نسخه حکومتی خود انتخاب کردیم.

وی ابراز داشت: اگر اسلام ناب را به عنوان مکتب حکومتی بر نمی گزیدیم، برای ما هیچ اتفاقی نمی افتاد و همه مسائل ما و دشمنی ها از همین مساله شروع می شود و اگر اسلام ناب مانند گذشته همچنان در صفحه کتاب ها یا فضای ذهن ها در حرکت بود این اتفاقات برای ما رخ نمی داد.

وی با تاکید بر این که اسلامی که ظلم ستیز نباشد اسلام آمریکایی است اظهار داشت: درگیری ما با دشمنان زمانی پایان می پذیرد که ما در حاکمیت خود از اسلام ناب دست بکشیم یا این که حریف از خوی استکباری خود کنار آید.

مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: این که اسلام یک باور است و جایگاه آن درون انسان های مسلمان است، برای صدور خود نیازی به ویزا ندارد و هر نقطه ای که مسلمانی وجود داشته باشد در معرض حرکت های مشابه قرار می گیرد، حریف را به شدت در معرض آسیب قرار داده است.

وی اظهار داشت: فرمول کودتا در مورد انقلاب اسلامی کارساز نیست چرا که کانون قدرت ما در میان توده های مردم مستقر است و حمله نظامی نیز بر علیه ایران کارساز نیست گرچه نمی گوییم احتمال آن وجود ندارد ولی ما یک بار این مساله را در جنگ تحمیلی هشت ساله تجربه کردیم و امروز بیشترین نگاه حریف به آسیب رسانی از درون بدان معناست که از درون از توان ما بر علیه خودمان استفاده شود.

وی افزود: هدف نهایی نفوذ، براندازی است، این در حالی است که ماهیت های ما با حریف درگیر است و هر دو طرف در مقابله خود موجودیت طرف مقابل را هدف می گیریم.

شریعتمداری ابراز داشت: یکی از انواع شناخته شده نفوذ، نفوذ برای عملیات تروریستی، انفجار و تخریب است و در چنین حالتی عامل نفوذی مادامی که ماموریت خود را انجام نداده است نشانه ای از هویت واقعی خود را بروز نمی دهد و برای مقابله با این نفوذ راهکارهای خاصی توسط نیروهای نظامی و امنیتی وجود دارد و به لطف خدا در این زمینه موفق بوده ایم.

وی گفت: نفوذ برای تغییر ساختار نظام، دیگر نوع نفوذ است که به دو شکل ورود عامل نفوذی به کانون های تصمیم ساز و تصمیم گیر نظام و زمینه سازی و نفوذ فاصله دار انجام می شود که در نوع اول عامل نفوذی برای ورود به ساختار نظام حرکت می کند که گاه از راه های قانونی چون مجلس است که اخیرا نمونه های این نوع از نفوذ را دیده ایم.

مدیرمسئول روزنامه کیهان اظهار داشت: یکی از راه های بسیار موثر نفوذ به کارگیری میانجی است و میانجی، کسی است که دارای دو ویژگی سابقه طولانی داشتن مسئولیت در نظام و شناخته شدن به سابقه مثبت در میان مردم باشد و اگر این ویژگی ها در شخصی وجود نداشت فرد برای نفوذ به کار دشمن نمی آید.

وی افزود: افرادی با ویژگی های مذکور به مجردی که به هر علت با نظام فاصله بگیرند آماده برای شکار شدن هستند و زمانی که شکار شدند تابلوی خودی داشته و زبان دشمن را به کار می گیرد که از این نمونه ها داشته و داریم و فرد با سابقه خود در میان مردم حضور دارد ولی با هویت تغییر یافته کنونی خود عمل کرده و موضع می گیرد.

وی بیان داشت: از دیگر راه های نفوذ راه مقابله است و اگر فردی با نظام حاشیه گرفت باید به او شک کرد و نمی گوییم باید فرد را متهم کنیم ولی باید به او تردید کنیم.

شریعتمداری با بیان این که دیگر راه نفوذ گسترش دیدگاه هایی توسط برخی افراد برای تحریف اصول انقلاب است اظهار داشت: کسانی که قرائت های متفاوت با مبانی مطرح می کنند و رنگ مبانی به آن قرائت ها می زنند نیز سعی در نفوذ دارند و این در حالی است که نفوذ فاصله دار نیز وجود دارد که در فرهنگ و برداشت عمومی تغییر ایجاد می کند تا انسان ها بدنبال چیزهایی باشند که با مبانی ما متفاوت است.

وی با اشاره به مساله برجام گفت: یک اتفاق ظریفی در حال رخ دادن بود که در همین روزها با درایت رهبر معظم انقلاب سد شد و طرح دو پرسش در افکار عمومی مبنی بر آن بود که اکنون که روی مساله مهمی مانند چالش هسته ای می توانیم با آمریکایی ها به توافق برسیم و در آن سود سرشار ببریم چرا در رابطه با آمریکا ممکن نباشد؟ و چرا همین فرمول در بقیه موارد بکار گرفته نشود؟ یا کسانی که 37 سال مانع این کار شده اند باید پاسخ گو باشند.

وی ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب روز گذشته فرمودند آن چه بدست آمده است در مقابل هزینه بسیار سنگینی پرداخت شده است و زمانی که هزینه سنگینی را پرداخت می کنیم این فرمول، الگو نیست و آن سوال ها رنگ می بازد و از دیگر راه های نفوذ با فاصله حمله به دروازه بان های نظام چون شورای نگهبان است.

مدیرمسئول روزنامه کیهان افزود: مهم ترین مساله امروز، حمله به نیروهای مومن و متعهد است که کار برخی عمدتا متهم کردن افراد به افراطی گری و تندروی است و باید به آن ها گفت که اگر همین نیروهای کف خیابان نبودند همه شما را دشمن خورده بود.

وی اظهار داشت: زمانی که به نیروهای مومن حمله می شود جا برای ورود کسانی که خودی نیستند باز می شود و عجیب است که این خط را نیز رهبر معظم انقلاب کور کردند و از دیگر انواع نفوذ طرح های به ظاهر سودمند و کارساز و در اصل ویرانگر است و از این رو به عنوان مثال طرحی در مهدکودک ها برگرفته از یونیسف دنبال می شود که روی کودکی بر روی بچه ها کار می شود و به نوعی آن ها از مبانی دینی دور می شوند.

وی بیان داشت: یکی از اصلی ترین راه های مقابله با نفوذ حفظ فضاست و افراد مومن و متعهد نباید تنها تابلوی خود را در روز قدس، 22 بهمن یا 9 دی بالا ببرند و افراد نباید از هیاهو بترسند و ایستادن در مقابل تهدید یکی از راه های مهم مقابله با نفوذ است.

شریعتمداری افزود: کلان سرمایه داران زمینه ساز برای فتنه ها و توطئه ها هستند و به خصوص شاهد ظهور تازه به دوران رسیده ها و نوکیسه ها هستیم.

همایش بررسی شیوه های نفوذ دشمن در انقلاب اسلامی و راهکارهای مقابله با آن تحت عنوان بیست و یکمین همایش کشوری دفتر پژوهش های فرهنگی، در قم آغاز به کار کرد و عصر امروز به کار خود خاتمه می دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر: