زاکانی:
دولت دست از عوام فریبی بردارد و رقم واقعی پولهای آزاد شده پس از برجام را بیان کند
نماینده مردم تهران اظهار داشت: در حالیکه در مجلس در حال بررسی بودجه سال آینده هستیم، شاهد اخباری مبنی بر هزینه بیضابطه پولهای آزاد شده هستیم اگر این کار نمایشی و برای تاثیر بر آرای مردم است، این کار خلاف اخلاق است و نوعی عوام فریبی است، اگر هم واقعی است برخلاف قانون است.
به گزارش « نسیم آنلاین »، علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه میزان داراییهای بلوکه کشور یکی از سولات اصلی ما از دولت محترم است که متاسفانه تا امروز جواب روشنی دریافت نکرده ایم گفت: نکته دیگر میزان داراییهای دولتی و خصوصی اموال بلوکه شده است و در نهایت رقم دقیق دارایی های که پس از اجرایی شدن تعهدات ایران در برجام آزاد خواهد شد.
زاکانی افزود: متاسفانه دولت تصمیمی بر شفافیت اطلاعات در این موضوع ندارد و هر روز شاهد بیان رقم جدیدی هستیم.
نماینده مردم تهران خاطر نشان کرد: مطلب دیگر اینکه این اموال متعلق به ملت ایران است و باید بصورت قانونی هزینه و در راستای رونق اقتصادی و آرامش مردم هزینه شود.
وی تاکید کرد: تصمیم گیری بر اساس سلیقه برای هزینه اموال کشور به ضرر ملت ایران وبر خلاف منافع ملی است.
زاکانی گفت: در حالیکه ما در مجلس در حال بررسی بودجه سال آینده هستیم، شاهد اخباری مبنی بر هزینه بیضابطه پولهای آزاد شده هستیم اگر این کار نمایشی و برای تاثیر بر آرای مردم است، این کار خلاف اخلاق است و نوعی عوام فریبی است و اگر هم واقعی است برخلاف قانون است.
وی اظهار داشت: مشکل اصلی اقتصاد کشور امروز رکود اقتصادی است و تمام همت ما باید کمک به حوزه زیر ساخت وتولید باشد.
نماینده مردم تهران در پایان تاکید کرد: هزینه کردن اموال کشور برای رای آوردن یک گروه خاص در انتخابات و وارد کردن کالاهای مصرفی و یا بدون اولویت خیانت به مردم است.