برای شرکت در کنگره ملی هشت هزار شهید استان گیلان

آیت‌الله نوری همدانی وارد استان گیلان شد

کدخبر: 2028240

آیت‌الله نوری همدانی امروز جهت شرکت در اجلاسیه اصلی کنگره ملی هشت هزار شهید گیلان وارد این استان شد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، تسنیم نوشت: آیت‌الله نوری همدانی عصر امروز برای شرکت در اجلاسیه کنگره ملی 8000 شهید گیلان از طریق فرودگاه سردار جنگل رشت وارد استان گیلان و شهر رشت شد.

آیت‌الله زین‌العابدین قربانی نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت، سردار محمد عبدالله‌پور فرمانده سپاه قدس گیلان، محمدعلی نجفی استاندار گیلان و تعدادی از مسئولان لشکری و کشوری استان در فرودگاه سردار جنگل رشت از وی استقبال کردند.

آیت‌الله نوری همدانی درباره هدف سفر خود به گیلان در فرودگاه رشت گفت: به دعوت آیت‌الله قربانی برای شرکت در کنگره ملی شهدای گیلان وارد این استان شده‌ام و حضور خود را توفیق حضرت حق می‌دانم و خداوند را برای این مساله شاکرم.

وی افزود: امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب همیشه بر یادآوری مقام شهدا و تجلیل از آن‌ها تاکید داشتند و این کنگره بزرگ تجلیل از شهداست و حضور در آن مایه افتخار است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، این کنگره شانزدهمین کنگره ملی شهدا در کشور است که به مدت 4 روز از 11 الی 14 اردیبهشت در گیلان برگزار می‌شود و مردم ولایتمدار گیلانی میزبان خانواده شهدای ایران اسلامی هستند.

استان گیلان با این کنگره در قالب چهار اجلاسیه فرهنگی، اجلاسیه زنان، اجلاسیه ایثارگران و کنگره 8 هزار شهید گیلان میزبان خانواده شهدای 8 سال دفاع مقدس از طلاب و دانشجویان استانی و کشوری است.

استان گیلان 8 هزار شهید، 33 زن شهیده، 150 معلم شهید، 850 شهید دانش آموز، 22 هزار جانباز، 2 هزار و 700 آزاده دارد.

ارسال نظر: