بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خطاب به نمایندگان مجلس مطرح کرد

لزوم بازنگری بر ساختارها و قوانین پیچیده‌ای که خود زمینه‌ساز فساد هستند+بسته پیشنهادی

کدخبر: 2032171

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس با تأکید بر اینکه مقابله جدی با پدیده فساد اقتصادی، اصلاح ساختارها و قوانین بسیاری را می‌طلبد، اعلام کرد: این ساختارها و قوانین بزنگاه‌های فساد اقتصادی هستند، بنابراین ضرورت بازنگری و روزآمدی هرچه بیشتر آنان امری بدیهی است.

به گزارش « نسیم آنلاین »، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم مقابله با فساد اقتصادی اعلام کرد: مقابله جدی با پدیده فساد اقتصادی، اصلاح ساختارها و قوانین بسیاری را می‌طلبد، این جمله بدین معنی است که این ساختارها و قوانین بزنگاه‌های فساد اقتصادی هستند، بنابراین ضرورت بازنگری و روزآمدی هرچه بیشتر آنان امری بدیهی است.

در ابتدای این نامه آمده است: از آنجایی که عوامل بسیار متعددی وجود دارند که فساد ایجاد می‌کنند و نتیجه منطقی آن نیز نابودی تولید و فروپاشی نظام اقتصادی جامعه خواهد بود، همچنین از آنجایی که یکی از اصلی‌ترین و جدی‌ترین موانع رشد اقتصادی، وجود پدیده‌ای به نام فساد اقتصادی است، لزوم بازتوجهی به این مسئله و شرایط بیش از پیش خطیر مملکت در این عرصه ما را بر آن داشت تا با یاد‌آوری چنین ضرورتی نمایندگان مجلس و سایر دستگاه های مربوطه را به ضرورت باز‌اندیشی در قوانین و مصوبه‌ها و همچنین طراحی مکانیزم هایی به منظور مقابله جدی با فساد اقتصادی تشجیع کرده باشیم.

در بخش دیگری از این نامه تصریح شده است: هر چند نگارش چنین سطوری بدان معنا نیست که تاکنون از این مسئله غفلت شده، بلکه یادآور آن است که در مواجهه با عوامل پیچیده فسادزا، ساختارها و قوانین پیچیده‌ای را مشاهده می‌کنیم که در عمل نه تنها در مقابله با فساد به کار نمی‌آیند بلکه خود زمینه‌ساز برخی فسادها نیز هستند.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه مقابله جدی با پدیده فساد اقتصادی، اصلاح ساختارها و قوانین بسیاری را می‌طلبد، اعلام کرد: این جمله بدین معنی است که این ساختارها و قوانین بزنگاه‌های فساد اقتصادی هستند. بنابراین ضرورت بازنگری، روزآمدی و ساختاری کردن هر چه بیشتر اقتصاد امری بدیهی است.

در ادامه این نامه آمده است: روشن است که وجه اقتصادی در این برهه از رشد و حیات جمهوری اسلامی ایران زیر چتر امنیت، نقشی یگانه ایفا می‌کند و اگر قرار بر این باشد که همچنان ساختارهای فسادزا مقاوم‌تر از قبل و با توجه به بستر های زمینه سازشان به حیات و رشد فزاینده خود ادامه دهند، اساسا نباید تبدیل شدن این مسئله را به یک چالش امنیتی از نظر دور انگاشت.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در ادامه این نامه به نمونه‌‌هایی از خلا‌های ساختاری در حوزه مبارزه با فساد اقتصادی اشاره کرد و بسته پیشنهادی در حوزه مبارزه با فساد ارائه داد که جزئیات این بسته پیشنهادی را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.

ارسال نظر: