عضو گروه جهادی روح الله دانشگاه امیرکبیر در نشست خبری اردوهای جهادی:

نسل جدید روستانشین مهارت‌های لازم برای اشتغال در روستا را ندارند

کدخبر: 2051703

بحرینی گفت: نسل جدید روستایان منطقه به دلیل اینکه مهارت لازم جهت اشتغال در روستا را ندارند تمایل به خروج از روستا و شهر نشینی را داشتند که جهادگران با طرح الگوی گلخانه به هریک از دانش آموزان قطعه‌ای زمین اعطا می‌شود که در ساعات غیر درسی در کنار مربیان بتوانند کشاورزی را آموزش ببینند.

به گزارش « نسیم آنلاین » به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ حسین بحرینی از اعضای گروه جهادی روح الله دانشگاه صنعتی امیر کبیر صبح امروز در نشست خبری «اردوهای جهادی سازمان بسیج دانشجویی» با شرح مختصری از برگزاری اردوی جهادی دانشگاه با حضور120نفر از دانشجویان دانشگاه اظهار داشت: دانشجویان جهاد گر در حوزه های علمی، پژوهشی و عمرانی در مناطق محروم مشغول فعالیت بودند.

وی ادامه داد: دانشجویان جهاد گر یک مدرسه با شش کلاس برای روستای غلامان خراسان شمالی ساخته و همزمان خواهران مجموعه در منطقه مشغول فعالیت های فرهنگی با رویکرد آموزش های لازم در راستای اقتصاد مقاومتی بود.

عضو گروه جهادی روح الله دانشگاه امیرکبیر تصریح داشت: یکی دیگر از برنامه های که به صورت پژوهشی در کنار فعالیت عمرانی ساخت مدرسه پیگیری شد ساخت گلخانه آموزشی بود که آمایش های اولیه برای این مسئله انجام گرفت.

بحرینی خاطر نشان ساخت: نسل جدید روستایان منطقه به دلیل اینکه مهارت لازم جهت اشتغال در روستا را ندارند تمایل به خروج از روستا و شهر نشینی را داشتند که جهادگران با طرح الگوی گلخانه به هریک از دانش آموزان قطعه ای زمین اعطا می شود که در ساعات غیر درسی در کنار مربیان بتوانند کشاورزی را آموزش ببینند.

وی افزود: بیشتر پروژه های پیگیری شده توسط گروه روح الله با هدف اشتغال زای بوده است که یکی از اصلی ترین این پروژه ها طرح کارگاه قالی بافی بود که برای بیست نفر از روستاییان اشتغال پایدار ایجاد کرد.

ارسال نظر: