آغاز جلسه علنی صبح امروز مجلس/ بررسی موضوع ایثارگران در جلسه غیرعلنی

کدخبر: 2070665

نشست علنی صبح امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی آغاز شد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، نشست علنی صبح امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس آغاز شد

ادامه بررسی لایحه اعاده شده دائمی کردن برخی احکام قوانین برنامه‌های 5ساله توسعه جمهوری اسلامی ایران از شورای نگهبان، اولین دستور کار نشست علنی صبح امروز پارلمان است.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیش از جلسه علنی امروز (5 آبان ماه 95) و در جلسه غیرعلنی به بررسی موضوع مربوط به ایثارگران پرداختند.

در این جلسه که حدود 15 دقیقه به طول انجامید نمایندگان بخش مربوط به ایثارگران در لایحه دائمی شدن احکام برنامه‌های توسعه که مربوط به خدمات‌رسانی به این بخش است را بررسی و مانع موجود در راه تصویب آن را برطرف کردند.

با توجه به اینکه یکی از قوانین مربوط به ایثارگران تا دی ماه امسال منقضی می‌شود و این مسئله مشکلی را بر سر راه تصویب قانون در لایحه دائمی شدن احکام برنامه‌‌های توسعه ایجاد می‌کند نمایندگان تصمیم گرفتند تا قانون مذکور دائمی شود.

ارسال نظر: