رئیسجمهور فنلاند در دیدار با رهبر انقلاب:
ایران نهایت تلاش خود را برای ریشهکنی تروریسم انجام داده/ دولتها و سازمان ملل در کنترل و مبارزه با تروریسم موفق نبودهاند
"سائولی نینیستوو" با اشاره به جایگاه و نفوذ ایران در منطقه و نقش عمده آن در مبارزه با تروریسم، گفت: ایران نهایت تلاش خود را برای ریشهکن کردن تروریسم انجام داده و مطمئناً این کار را ادامه خواهد داد.
به گزارش « نسیم آنلاین »، "سائولی نینیستوو" رئیسجمهوری فنلاند در دیدار با حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب با ابراز رضایت از گفتوگوهای خود در تهران گفت: امروز چهار یادداشت تفاهم در بخشهای مختلف امضا و در مذاکرات هیئتهای تجاری دو کشور نیز گامهای خوبی برداشته شد.
نینیستوو خاطرنشان کرد: مطمئناً این تفاهمها روی کاغذ نخواهد ماند و با عملیاتی کردن آنها به دنبال نتایج ملموس هستیم، همچنان که جامعه بازرگانان و تجار فنلاندی مصمم به همکاریهای جدی و مؤثر با ایران هستند.
رئیس جمهور فنلاند با اشاره به تحولات ۱۰ سال اخیر جهان و گسترش تروریسم، وضعیت فعلی دنیا را پرآشوب دانست و گفت: تروریسم در ابعاد جدید و بزرگی ظهور کرده و موجب آوارگی بسیاری از انسانها شده و امروز متأسفانه در سوریه، عراق و یمن کودکان و مادران زیادی به قتل میرسند.
نینیستوو با تأیید نظرات رهبر انقلاب اسلامی درباره مسئله تروریسم، خاطرنشان کرد: دولتها و سازمان ملل در کنترل و مبارزه با تروریسم موفق نبودهاند.
رئیس جمهور فنلاند با اشاره به جایگاه و نفوذ ایران در منطقه و نقش عمده آن در مبارزه با تروریسم، گفت: ایران نهایت تلاش خود را برای ریشهکن کردن تروریسم انجام داده و مطمئناً این کار را ادامه خواهد داد.