بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران:

خواص بی بصیرت را به بصیرت دعوت می‌کنیم

کدخبر: 2080380

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران اعلام کرد: ضمن تاکید بر پاسداشت نهم دی‌ماه، خواص بی بصیرت را دعوت به بصیرت می‌کنیم تا مبادا فریب سراب گفتمان شکست خورده و پوسیده لیبرال سرمایه داری غرب را بخورند.

به گزارش « نسیم آنلاین »، بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران به مناسبت حماسه 9 دی صادر شد.

در این بیانیه آمده است: 9 دی حماسه‌ای بزرگ مبنی بر، نه گفتن ملت ایران به گفتمان ضد دین غرب، ایادی آنها به عنوان فتنه گران و حاکی از ایمان مردم بودکه موجب بصیرت آنان برای حضور در صحنه شد و همانطور که مقام معظم رهبری (مد) فرمودند: هر جا شعار واحد و مشخص به علاوه ایمان و عمل در کنار هم قرارگیرند هیچ عاملی قادر به مقابله نیست و همانطور که امام راحل ( ره ) فرمودند رمز پیروزی انقلاب وحدت کلمه بود و شاید از این نظر امام خامنه‌ای (مدظله العالی ) حماسه نهم دی را شبیه حرکت مردم در اوایل انقلاب خواندند.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران در این بیانیه آورده است: لذا ضروری است تا پاسداشت این حماسه نیز مانند حماسه 22 بهمن صورت پذیرد. بررسی عمق شعارها و کالبد شکافی این حماسه که از مطالبات معظم له هستند نباید مورد فراموشی قرار گیرد چرا که این حماسه تجدید بیعتی چند باره با اسلام، رهبری و آرمان‌های انقلاب بود تا سیلی محکمی به صورت خام اندیشان غربی نواخته شود و طنین آن همیشه در گوش همه کج اندیشان و معارضان نظام باقی بماند.

دانشجویان بسیجی در این بیانیه اعلام کردند: ما دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های استان تهران ضمن تاکید بر پاسداشت این روز خواص بی بصیرت را دعوت به بصیرت می‌کنیم تا مبادا فریب سراب گفتمان شکست خورده و پوسیده لیبرال سرمایه داری غرب را خورده و بخواهند آن را به عنوان نسخه‌ای ناکارآمد برای ملت هوشیار و بصیر ایران اسلامی بپیچند چراکه در این صورت مانند فتنه گران 88 برای همیشه به زباله دان تاریخ خواهند پیوست.

ارسال نظر: