رئیس‌جمهور آذربایجان در دیدار با رهبر انقلاب:

روابط ایران و آذربایجان در سطح عالی قرار دارد/ تلاش‌ها به منظور ایجاد اختلاف میان دو کشور راه به جایی نخواهد برد

کدخبر: 2090385

الهام علی‌اف با اشاره به برخی تلاش‌ها به منظور ایجاد اختلاف میان ایران و آذربایجان، گفت: روابط دو کشور در سطح عالی قرار دارد و این‌گونه اقدامات دشمنان، راه به جایی نخواهد برد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، الهام علی‌اف رئیس‌‌جمهوری آذربایجان عصر امروز در دیدار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب با اشاره به اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی دو کشور گفت: ایران و آذربایجان همواره در کنار یکدیگر بوده و هستند و سفر حدود یک میلیون نفر از مردم آذربایجان به ایران در سال گذشته نمونه‌ای از این پیوندها و اشتراکات فرهنگی و مذهبی است.

علی‌اف با اشاره به برخی تلاشها به منظور ایجاد اختلاف میان ایران و آذربایجان، افزود: روابط دو کشور در سطح عالی قرار دارد و این‌گونه اقدامات دشمنان، راه به جایی نخواهد برد.

رییس‌ جمهوری آذربایجان روابط تهران- باکو را در حال گسترش خواند و گفت: من در طول سه سال اخیر سه بار به ایران سفر کرده‌ام و در سال جاری نیز ۲۰ سند همکاری میان دو کشور امضا شده و حجم روابط تجاری دو کشور نیز در مقایسه با سال قبل، ۷۰ درصد افزایش داشته است.

علی‌اف در عین حال، این حجم از تبادلات تجاری را راضی‌کننده ندانست و با اشاره به برخی طرحهای مشترک در حال اجرا همچون طرح راه‌آهن مشترک گفت: اتصال راه‌آهن دو کشور، کار مهمی بود که به انجام رسید و همچنین در حال کار بر روی طرح کریدور شمال- جنوب هستیم.

ارسال نظر: