زادمهر در گفت وگو با فارس:

خروج نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز حذف آنها از معادلات غرب‌آسیا است

کدخبر: 2298430

عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه بازنده اصلی خروج نیروهای آمریکایی از سوریه رژیم جعلی اسرائیل است، گفت: چون امنیت و وجود این رژیم وابسته به حمایت‌های خارجی است.

محمد زادمهر عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به خروج نیروهای آمریکایی از سوریه گفت: از حدود 10 سال پیش آمریکا به بهانه نیروهای خودساخته‌اش یعنی داعش که ترامپ در سخنرانی‌های انتخاباتی چندین بار به نقش اصلی دولت اوباما در شکل‌گیری این نیروی تروریستی اشاره کرد به همراه ترکیه وارد خاک سوریه شد.

وی ادامه داد: این ورود البته بدون اجازه و یا خواست دولت مرکزی سوریه صورت گرفت که از این جهت کاملاً غیر قانونی بود. البته باید توجه داشت که حضور آمریکا در سوریه ابداً برای مبارزه با گروه‌های تروریستی از جمله النصره نبود بلکه هدف اصلی آن‌ها از این حضور هدایت این نیروهای افراطی در جهت منافع خودشان در منطقه بود.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: چند روز گذشته ترامپ در توئیتی خروج نیروهای تحت فرمان خود را از سوریه طی یک بازه 100 روزه اعلام کرد. این صحبت بازتاب زیادی در رسانه‌های بین المللی داشت و متناسب با آن تحلیل‌های متفاوت صورت گرفت. یکی از خبرگزاری‌هایی که به این موضوع پرداخته است خبرگزاری فرانسه است که این خروج را پیروزی استراتژیک برای جمهوری اسلامی ایران دانسته است.

زادمهر اضافه کرد: باید توجه داشت که حضور ما در سوریه نه برای مقابله با آمریکا و جنگ با این کشور بلکه برای حفظ و کمک به دولت مرکزی و قانونی سوریه بود. از آن طرف هم نزدیک به 2000 نیروی آمریکایی در شرق سوریه برای بررسی تحرکات ایران و باقی نیروهایی که به درخواست دولت مرکزی سوریه به این کشور آمدند مستقر شده بودند.

وی یادآور شد: مهم‌ترین هدف آمریکا از حضور در سوریه، تامین امنیت اسرائیل است. ترامپ در توئیت خود نوشت: «باید برگردیم تا خانه را سامان دهیم» این را می توان در راستای همان صحبت رهبری دانست که در سخنرانی به مناسبت 13 آبان فرمودند آمریکا رو به افول است و نشان می دهد مشکلات داخلی آمریکا درحال افزایش است.

زادمهر گفت: از جهت دیگر هم نمی‌توان از این جنبه اهداف احتمالی آمریکا غافل شد از جمله اینکه به موازات دستور خروج نیروها از سوریه قرار داد هایی برای افزایش نیروها در افغانستان بسته شده و یا بازگشت ناو آمریکایی به خلیج فارس همچنین با خروج آمریکا از سوریه باید منتظر افزایش حملات تروریستی در این کشور بود تا توجیحی برای حضور مجدد آن‌ها در منطقه باشد. در این میان بازنده اصلی این خروج رژیم جعلی اسرائیل است چرا که امنیت و وجود این رژیم وابسته به حمایت‌های خارجی است. در حال حاضر نزدیک به دو دهه است که ناتو از تحولات منطقه کنار رفته است و عملا دیگر اسرائیل نمی‌تواند روی کمک کشورهای اروپایی حساب کند. خروج آمریکا از سوریه این حمایت‌ها را به صفر می‌رساند و بزودی شاهد افزایش فرارها از سرزمین‌های اشغالی نیز خواهیم بود.

عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در طول40 سال گذشته در تحولات منطقه‌ای تجربه کرده است که آمریکایی‌ها و متحدانش قابل اطمینان نیستند و تغییر رئیس جمهور در آن کشور تغییری در سیاست‌های کلان آن‌ها ندارد. در نتیجه لازمه این شرایط بررسی منطقی و لحظه به لحظه تحرکاتشان در منطقه است تا متناسب با رفتارهای خصمانه آنها در منطقه پاسخی شایسته داده شود و بی‌شک این خروج آغاز حذف آمریکا از معادلات غرب‌آسیا است.

خروج نیروهای آمریکایی از سوریه از حدود 10 سال پیش آمریکا به بهانه نیروهای خودساخته‌اش یعنی داعش که ترامپ در سخنرانی‌های انتخاباتی چندین بار به نقش اصلی دولت اوباما در شکل‌گیری این نیروی تروریستی اشاره کرد به همراه ترکیه وارد خاک سوریه شد. این ورود البته بدون اجازه و یا خواست دولت مرکزی سوریه بود و از این جهت این حضور کاملاً غیر قانونی می باشد. البته باید توجه داشت که حضور آمریکا در سوریه ابداً برای مبارزه با گروه‌های تروریستی از جمله النصره نبود بلکه هدف اصلی آن‌ها از این حضور هدایت این نیروهای افراطی در جهت منافع خودشان در منطقه بود. چند روز گذشته ترامپ در توئیتی خروج نیروهای تحت فرمان خود را از سوریه طی یک بازه 100 روزه اعلام کرد. این صحبت بازتاب زیادی در رسانه‌های بین المللی داشت و متناسب با آن تحلیل‌های متفاوت صورت گرفت. یکی از خبرگزاری‌هایی که به این موضوع پرداخته است خبرگزاری فرانسه است که این خروج را پیروزی استراتژیک برای جمهوری اسلامی ایران دانسته است. باید توجه داشت که حضور ما در سوریه نه برای مقابله با آمریکا و جنگ با این کشور بلکه برای حفظ و کمک به دولت مرکزی و قانونی سوریه بود. از آن طرف هم نزدیک به 2000 نیروی آمریکایی در شرق سوریه برای بررسی تحرکات ایران و باقی نیروهایی که به درخواست دولت مرکزی سوریه به این کشور آمدند مستقر شده بودند. مهم‌ترین هدف آمریکا از حضور در سوریه، تامین امنیت اسرائیل است. ترامپ در توئیت خود نوشت: «باید برگردیم تا خانه را سامان دهیم» این را می توان در راستای همان صحبت رهبری دانست که در سخنرانی به مناسبت 13 آبان فرمودند آمریکا رو به افول است و نشان می دهد مشکلات داخلی آمریکا درحال افزایش است. از جهت دیگر هم نمی‌توان از این جنبه اهداف احتمالی آمریکا غافل شد از جمله اینکه به موازات دستور خروج نیروها از سوریه قرار داد هایی برای افزایش نیروها در افغانستان بسته شده و یا بازگشت ناو آمریکایی به خلیج فارس همچنین با خروج آمریکا از سوریه باید منتظر افزایش حملات تروریستی در این کشور بود تا توجیحی برای حضور مجدد آن‌ها در منطقه باشد. در این میان بازنده اصلی این خروج رژیم جعلی اسرائیل است چرا که امنیت و وجود این رژیم وابسته به حمایت‌های خارجی است. در حال حاضر نزدیک به دو دهه است که ناتو از تحولات منطقه کنار رفته است و عملا دیگر اسرائیل نمی‌تواند روی کمک کشورهای اروپایی حساب کند. خروج آمریکا از سوریه این حمایت‌ها را به صفر می‌رساند و بزودی شاهد افزایش فرارها از سرزمین‌های اشغالی نیز خواهیم بود. در طول40 سال گذشته و حضور جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه‌ای، تجربه کرده است آمریکایی‌ها و متحدانش قابل اطمینان نیستند و تغییر رئیس جمهور در آن کشور تغییری در سیاست‌های کلان آن‌ها ندارد. در نتیجه لازمه این شرایط بررسی منطقی و لحظه به لحظه تحرکاتشان در منطقه است تا متناسب با رفتارهای خصمانه آنها در منطقه پاسخی شایسته داده شود و بی‌شک این خروج آغاز حذف آمریکا از معادلات غرب‌آسیا است. محمد زادمهر عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

منبع: فارس

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ارسال نظر: