اخبار آرشیوی

کدخبر: 234431

علیرضا نوری‌زاده، ضدانقلاب مقیم لندن در واکنش به افشاگری‌های محمدرضا مدحی در مستند "الماس فریب": من در فیلمی که نشان داده شد احساس می‌کردم آقای مدحی خودش نبود

نوری‌زاده در مصاحبه با "رادیو زمانه" وابسته به دولت هلند، در خصوص اظهارات محمد رضا مدحی، گفت: مدحی خواسته بود که با من صحبت کند؛ من زنگ زدم باهم مفصل صحبت کردیم؛ او اشاره کرد که چطور برنامه‌های من را دنبال می‌کند و چقدر علاقه‌مند است؛ بعد آمد روی برنامه تلویزیونی من، «پنجره‌ای رو به خانه‌ی پدری»، و ما چندین هفته و به تناوب باهم گفتگو کردیم.
وی با تکذیب گفته‌های مدحی در مستند الماس فریب ادامه داد: قبلاً به ما هشدارهایی از داخل داده شده بود؛ یکی دو نوبت مطالبی عنوان کرده بود که نادرست بود یا به معنای دیگر قطره پرمنگناتی بود که در یک دریا ریخته بودند. ایشان از یک نکته که احتمالاً می‌توانست درست باشد، استفاده می‌کرد و آن را به صورت مبالغه‌‌آمیز در ابعاد وسیع پخش می‌کرد.
ارسال نظر: