اخبار آرشیوی
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه برخی قدرتها از موضوعات مختلف استفاده ابزاری میکنند، تصریح کرد: جامعه جهانی باید با رفتار دوگانه قدرتها با موضوع تروریسم برخورد کند
رامین مهمانپرست با تاکید بر اینکه تروریسم خوب و بد وجود ندارد، گفت: اقداماتی که جان انسانهای بیگناه را به خطر بیندازد، محکوم است و باید با آن ها برخورد کرد.
به گزارش »نسیم»، رامین مهمان پرست افزود: هر جا منافع قدرت ها در میان باشد به بهانه مبارزه با تروریسم وارد میدان می شوند و اگر منافعشان ایجاب کند با گروه های تروریستی مذاکره می کنند. سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه تروریسم خوب و بد وجود ندارد، گفت: اقداماتی که جان انسان های بیگناه را به خطر بیندازد، محکوم است و باید با آن ها برخورد کرد. مهمان پرست تاکید کرد: در کنار بررسی منشاء تروریسم و راه های مقابله با این پدیده شوم، ایجاد یک اجماع و اتحاد جهانی برای مبارزه با تروریسم ضروری است. وی با بیان اینکه همه کشورها و دولت ها و سازمان های بین المللی باید با احساس مسئولیت به وظایف خود در زمینه مبارزه با تروریسم عمل کنند، گفت: همگامی ملت ها و دولت های جهان در زمینه مبارزه با تروریسم می تواند وظایف سازمان های بین المللی برای مقابله با این پدیده شوم را یادآوری کند که در این زمینه بسیار مفید است. سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: تروریسم یک پدیده شوم شناخته شده در جهان است که جان انسان های بیگناه را به خطر می اندازد.