نعمتی: نشست مشترک دولت و مجلس در ماه رمضان برگزار می‌شود

کدخبر: 898924

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس در گفتگو با «نسیم» همچنین با اشاره به گزارش معاون رسانه‌های مجازی صدا و سیما در جلسه امروز هیأت رئیسه گفت: سیستم "آی پی مدیا" دو هفته آینده توسط ضرغامی در یزد رونمایی می‌شود

بهروز نعمتی در گفتگو با «نسیم» در خصوص جلسه امروز هیأت رئیسه مجلس گفت: جلسه امروز هیأت رئیسه مجلس با حضور " لطف‌اله سیاهکلی" معاون رسانه‌های مجازی سازمان صدا و سیما برگزار شد.

وی در ادامه افزود: سیاهکلی در نشست امروز گزارشی مفصلی در خصوص شبکه راه اندازی پروژه " آی‌پی مدیا " در کشور ارائه کرد، که بر اساس راه اندزی این پروژه دیگر نیازی به استفاده ماهواره و سیستم‌های "ماکرویو " نیست و توسط خطوط تلفن اطلاعات منتقل می‌شود تلویزیون تصاویر را منعکس می کند.

وی افزود: " سیاهکلی " معاون رسانه‌های مجازی صدا و سیما در این نشست بیان کرد سیستم " آی پی مدیا " بالغ بر هزار شبکه را می تواند ساماندهی کند حتی می توان از طریق این سیستم اینترنت مستقیم دست پیدا کرد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس در ادامه بیان داشت: ضرغامی رئیس سازمان صدا وسیما ظرف یک الی دوهفته آینده از این سیستم در یزد رونمایی خواهد کرد.

نماینده مردم اسد آباد در مجلس اظهار داشت: در نشست امروز همچنین بحث ساماندهی سؤالات نمایندگان از وزرا و طرح‌های تحقیق و تفحص در جلسه هیأت رئیسه مطرح شد، که در آقای صادقی مأموریت یافتند تا برنامه‌ای برای ساماندهی سوالات نمایندگان از وزراء تدوین کند.

سخنگوی هیأت رئیسه همچنین در خصوص نشست مشترک مجلس و دولت گفت: نشست مشترک دولت و مجلس در ماه مبارک رمضان برگزار می شود ولی هنوز زمان آن مشخص نشده است.

ارسال نظر: