فاز اول و دوم پروژه ملی "تعاون بازار" طی هفته تعاون در مشهد افتتاح می‌شود

کدخبر: 903907

ناصر توکلیان‌فر، دبیر اتاق تعاون خراسان رضوی در گفتگو با «نسیم» افزود: این پروژه مجموعه‌ای جامع از نرم‌افزارهای تحت وب و کاربردی تلفن همراه است/ صرفه‌جویی در زمان و هزینه از اهداف پروژه است

توکلیان‌فر در ادامه گفتگو با «نسیم» اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای پروژه تعاون بازار یا "جامعه تجاری تعاون" علاوه بر قدم گذاشتن در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات، صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای تعاونی‌ها است و افزایش سرعت خدمات به آنها را به همراه دارد. اطلاع‌رسانی اتاق و دسترسی سریع و جامع به اطلاعیه‌ها، قوانین و اخبار، مکانیزه‌سازی خدمات اداری اتاق به تعاونی‌ها به‌صورت آنلاین، برگزاری آنلاین دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی، ایجاد فضایی جهت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات برای تعاونی‌ها، برگزاری همایش‌ها و سمینارهای آنلاین با هدف افزایش سطح علمی تعاونی‌ها، تامین نیروی کار و متخصص برای تعاونی‌ها، فروشگاه آنلاین برای فروش محصولات تعاونی‌ها و ارائه خدمات جامع فناوری اطلاعات و ارتباطات به تعاونی‌ها از دیگر اهداف این طرح است.

دبیر اتاق تعاون خراسان رضوی تصریح کرد: جهت طراحی این پروژه سعی بر آن شده که از جدیدترین و پیشرفته‌ترین متدهای فناوری اطلاعات بهره گرفته شود و عموم نیازهای نرم‌افزاری تعاونی‌ها را تامین کند که امید به استقبال شرکت‌های تعاونی از آن را داریم. تکمیل کامل فازهای این پروژه حدود یک سال به طول می‌انجامد که با افتتاح هر فاز توضیحات کامل آن فاز به همراه آموزش استفاده از آن در اختیار شرکت های تعاونی قرار می‌گیرد. فازهای اول و دوم این طرح همزمان با هفته تعاون توسط مسئولین استانی رونمایی و آغاز به کار می‌کند.

ارسال نظر: