معاون سیاسی وزیر امور خارجه قطر با امیرعبداللهیان دیدار کرد
معاون عربی وزیر امورخارجه در این دیدار ضمن اعلام حمایت قاطع ایران از ملت و گروههای مقاومت فلسطینی تاکید کرد: قطعا رژیم جنایتکار صهیونیستی بازنده تحولات اخیر است
به گزارش «نسیم»، حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزیر امورخارجه، در دیدار با "محمد بن عبدالله الرمیحی" معاون سیاسی وزیر امور خارجه قطر که به دعوت همتای ایرانی خود به تهران سفر کرده بود ضمن بررسی روند همکاری های دو جانبه درباره تحولات جاری در فلسطین، عراق و سوریه مشورت و تبادل نظر کردند .
معاون وزیر امور خارجه ایران در این دیدار با ابراز اطمینان نسبت به توان نظامی و قدرت معنوی ملت فلسطین و جریان مقاومت بر لزوم تلاش منطقه ای و بین المللی برای توقف جنایات صهیونیست ها علیه ملت بی گناه فلسطین تاکید کرد .
امیرعبداللهیان همچنین با انتقاد از سکوت برخی کشورهای منطقه و آمریکا در قبال جنایات تروریست ها و گروهک داعش در عراق گفت: احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور ضروری است .
وی با یادآوری نتایج انتخابات اخیر در این کشور بر حمایت از تحکیم روند سیاسی در عراق و سوریه تاکید کرد .
معاون سیاسی وزیر امور خارجه قطر نیز در این دیدار استمرار روند جاری در فلسطین را خطرناک توصیف کرد و خواستار تلاش مشترک برای خاتمه دادن به مشکلات و دردهای مردم فلسطین شد .
الرمیحی با تبیین مواضع قطر نسبت به تحولات سوریه و عراق گفت: لازم است تلاش های بین المللی برای بازگشت ثبات در این دو کشور با تمرکز بر راه کارهای سیاسی افزایش یابد .
وی ضمن تاکید بر اهمیت نقش منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و تشکر از دعوت قبلی دکتر حسن روحانی از امیر قطر برای سفر به تهران اظهارامیدواری کرد که این سفر در آینده نزدیک انجام شود .