صهیونیست‌ها جرأت کوچکترین حرکتی علیه کشورمان را ندارند

کدخبر: 909699

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس: داعش و تروریست‌های تکفیری که زاییده صهیونیست هستند امروز در سایه بیداری ملت‌های سوریه و عراق و حمایت مردم ایران در حال شکست در این کشورها هستند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام علی شیرزای در جمع راهپیمایان روز قدس اردبیل افزود: زمانی طول نمی‌کشد که در همین عصر، ملت ایران شاهد فروپاشی رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی خواهند بود . امروز اسرائیل و آمریکا به عنوان منفورترین رژیم و حکومت در بین مردم جهان مطرح هستند. قدرت مردم بزرگ ایران و مبارزان فلسطینی در غزه اسرائیل را در معرض نابودی قرار داده و اقدامات ددمنشانه صهیونیست و قتل عام بیگناهان در غزه نمی‌تواند این روند را متوقف کند . حجت‌الاسلام شیرازی گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز به قدری قدرتمند است که هیچ دشمنی از جمله صهیونیست‌ها جرأت کوچکترین حرکتی علیه ما را ندارند زیرا می‌دانند که اگر این کار را مرتکب شوند نه تنها از تل‌آویو بلکه اثری از هیچ صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی و جهان نخواهد ماند . امروز تمامی ملت‌های آزادیخواه دنیا پیام امام راحل و رهبر معظم انقلاب در حمایت از مردم فلسطین را لبیک گفته‌اند. اکنون ملت‌ها سیل‌وار در نقاط مختلف جهان برای حمایت از ملت فلسطین و مردم مظلوم غزه به حرکت درآمده‌اند . ما فلسطین را متعلق به خود می‌دانیم و روز قدس را همانند روز 22 بهمن گرامی داشته و فرقی بین این دو یوم‌الله نمی‌دانیم .

وی با اشاره به جنایت‌های گروهک‌های تکفیری در برخی از کشورهای منطقه گفت: داعش و دیگر تروریست‌ها که زاییده صهیونیست هستند امروز در سایه بیداری ملت‌های سوریه و عراق و حمایت مردم ایران در حال شکست در این کشورها هستند، در سوریه تروریست‌ها در بیشتر مناطق شکست خورده و مجبور به فرار شده‌اند و در عراق نیز به‌زودی خبرهای خوشی از پیروزی‌های ملت این کشور می‌شنویم . اقدام‌های گروهک‌های تروریستی مانند داعش نه تنها علیه شیعه که علیه اهل سنت و طوایف و عشایر در سوریه و عراق نیز هست و نباید اجازه تفرقه‌افکنی به آنها داده شود .

ارسال نظر: