فرمانده انتظامی فارس: رسانه‌ها محدودیت‌های نیروی انتظامی را در مسائل امنیتی در نظر بگیرند

کدخبر: 914929

احمدعلی گودرزی افزود: در راستای تکریم ارباب رجوع به زودی طرح خوشایندسازی محل خدمت در نیروی انتطامی استان اجرا می‌شود/ همکاری رسانه‌ها موجب احساس امنیت بهتر در استان شده است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سردار احمدعلی گودرزی شب گذشته در مراسم تقدیر از خبرنگاران حوزه امنیت با بیان اینکه رسانه‌ها مصداق عینی برقراری امنیت هستند، گفت: نیروی انتظامی هم تولیدکننده و هم حافظ امینت مردم است اما به تنهایی نمی‌تواند همه امنیت را ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه امروز نیروی انتظامی هوشمندانه اقدامات خود را انجام داده و کارآمدی خود را اثبات کرده است، افزود: مشروعیـت، مقبولیت و کارآمدی نیروی انتظامی بر کسی پوشیده نیست اما اگر نیروی انتظامی تنها ایجابی عمل کند قطعا برخی می‌گویند که این مجموعه ناکارآمد است و به همان اندازه اگر سلبی نیز عمل کند باز هم این نظر تکرار می‌شود.

فرمانده انتظامی فارس تشریح اقدمات نیروی انتظامی در قبل، حین و پس ماموریت برای مردم را از مطالبه مهم این نهاد از رسانه‌ها ذکر و عنوان کرد: رسانه‌ها محدودیت‌های نیروی انتظامی به ویژه در خصوص برخی از مسائل امنیتی را در نظر بگیرند؛ در استان فارس به لحاظ تلاش رسانه‌ها امنیت احساس می‌شود. در راستای تکریم ارباب رجوع به زودی طرح خوشایند سازی محل خدمت در نیروی انتطامی فارس اجرا می‌شود.

ارسال نظر: