"طرح اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای وام ازدواج یکشنبه آینده در صحن مجلس ارائه می‌شود"

کدخبر: 915899

رئیس کمیسیون اجتماعی: اکثر نمایندگان این طرح را امضا کردند و قطع به یقین در روز سه شنبه به تصویب می‌رسد

به گزارش خبرنگار «نسیم» عبدالرضا عزیزی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و در نشست تجلیل از خبرنگاران اظهار داشت: قبل از تعطیلات مجلس برای وام ازدواج جوانان 252 امضا جمع آوری شده بود که در این طرح آورده بودیم 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای ارائه وام ازدواج به جوانان برداشت شود.

وی افزود: تنها اندکی از اعضای کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس این طرح را امضا نکردند زیرا این طرح را خلاف برنامه می‌دانستند.

عزیزی تصریح کرد: برای برداشت 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی در زمان تعطیلات مجلس رایزنی هایی صورت گرفت.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این طرح را یکشنبه در صحن علنی مجلس ارائه خواهیم کرد و لذا چون اکثر نمایندگان این طرح را امضا کردند قطع به یقین در روز سه شنبه به تصویب نمایندگان خواهد رسید و شورای نگهبان نیز با تائید به موقع و همچنین اقدام به موقع دولت ارائه وام ازدواج جوانان آغاز خواهد شد.

ارسال نظر: