رئیس دانشگاه شیراز: قراردادهای پژوهشی تا پایان امسال به ۲۵ میلیارد تومان برسد

کدخبر: 916967

ارشاد افزود: در سه ماهه نخست سال قرارداد پژوهشی ما بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان بوده است/ بهمن ماه امسال برخی از پروژه‌های نیمه تمام عمرانی این دانشگاه به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، مجید ارشاد در نشست خبری و در مراسم تجلیل از خبرنگاران گفت: ایجاد زیرساخت فکری برای دانشجویان، افزایش امید به آینده و جلوگیری از فرار نخبگان، پرورش ایده‌های نو و ایجاد کسب و کار با استفاده از ایده‌های برتر و خلاقیت‌ها، اصلاح آئین‌نامه‌ها در ابعاد مختلف، انتخابی شدن سطح گروه‌ها در بخش رؤسا، حرکت به سمت انتخابی‌کردن رؤسای دانشگاه‌ها و تقویت و اهمیت‌دادن به شوراها در سطوح مختلف را مدنظر قرار داده‌ایم.

وی با بیان این نکته که تا بهمن ماه امسال برخی از پروژه‌های نیمه تمام عمرانی این دانشگاه به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: در سه ماهه اول امسال قرارداد پژوهشی ما بالغ بر 12 میلیارد تومان بوده که تلاش می‌کنیم که تا پایان امسال به 25 میلیارد تومان برسد. در دانشگاه دیدگاه و افکار مختلفی حاکم است که باید افراد با نظرات و سلایق مختلف خود را با شرایط وقف دهند و تحمل خود را بالا ببرند؛ چرا که علم اصولا در چنین صورتی ایجاد می‌شود.

رئیس دانشگاه شیراز به ایجاد سه رشته ارتباطات، هتلداری و گردشگری و حمل ونقل و ترافیک در آینده‌ای نزدیک در دانشگاه شیراز خبر داد و تصریح کرد: بیش از 700 نفر در دوره کارشناسی امسال وارد این دانشگاه می‌شوند.

ارشاد با اشاره به موقعیت‌ها و استفاده از فرصت‌ها گفت: بزرگترین مشکلی که ما با آن مواجه هستیم بحث کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی است، زمانی همه ابزارهای لازم را نداشتیم و در تهیه تجهیزات دچار مشکل بودیم که برخی از این مشکلات به تحریم‌ها بر می‌گردد.

ارسال نظر: