مدیرکل بازرسی وزارت نفت: در ساخت قطعات صنعت نفت و گاز باید تبدیل به صادرکننده شویم
رحیم عقیق افزود: ما باید مرز خودکفایی را در یک دوره زمانی دو ساله به ۹۹ درصد برسانیم و از فرصت تحریمها، نهایت بهره را ببریم/ با تلاش متخصصان جوان، وابستگی به خارج به حداقل رسیده است
به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد سرخس، عقیق در حاشیه بازدید از این پالایشگاه تصریح کرد: حرکت این مجتمع پالایشی به سمت خودکفایی و داخلیسازی قطعات نشان از پیشرفت و توانایی متخصصان داخلی در صنعت است به نحوی که بیش از دو هزار قطعه در این پالایشگاه دارای شناسنامه فنی شده است.
وی ادامه داد: حجم نیروهای شاغل در وزارت نفت زیاد است؛ این موضوع یک بار سنگین مالی را بدنبال دارد اما به این موضوع رسیدگی کردهایم و به تازگی به دستور وزیر محترم گروهی در حوزه منابع انسانی مامور شدهاند تا مشکلات و چالشها را بررسی کنند تا مشکلات نیروهای قرارداد موقت، مدت معین و پیمانکاری به حداقل برسد. خوشبختانه شاهد آمار اندک شکایتهای کارکنان پالایشگاه خانگیران در بین شرکتهای زیرمجموعه وزارت نفت هستیم.