حجت‌الاسلام محمدیان: دروس معارف باید کاربردی و در جهت رفع نیاز دانشجویان باشد

کدخبر: 926287

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: عدم اختصاص زمان مناسب برای دروس معارف از مشکلات ما در دانشگاه‌ها است/ برخی معاونین دانشگاه‌ها مدیر گروه معارف خود را نمی‌شناسند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام محمد محمدیان صبح امروز در نشست مشترک معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و مدیران گروه‌های معارف در مشهد تصریح کرد: عدم اختصاص زمان مناسب برای دروس معارف از جمله مشکلات ما در دانشگاه‌ها است و این مسئله موجب می‌شود سطح دروس معارف در کلاس‌ها بی‌کیفیت باشد. در زمینه معارف با مجموعه‌ای از مشکلات از جمله جذب اساتید، امکانات رفاهی و ارتقای اساتید مواجه‌ایم.

وی ادامه داد: ما همیشه با این مشکل مواجه‌ایم که حتی برخی معاونین دانشگاه‌ها نیز مدیر گروه معارف خود را نمی‌شناسند. باید بیش از گذشته به درس معارف توجه شود. در زمینه درس معارف امیدهایی داریم؛ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 90 برای بهره‌مندی بیشتر از فرصت‌ها در دروس علوم معارف، مجموعه آموزشی را موظف کرده که علاوه بر شیوه‌های موجود، شیوه‌های دیگری در زمینه عمیق‌تر و کاربردی‌تر شدن این درس را ارائه کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: امید دیگر ما، مدیریت موجود در وزارتخانه است که خوشبختانه برای بهبود وضعیت درس معارف عزم جدی در وزارت به‌وجود آمده است. همچنین نهاد نمایندگی، معاونت ویژه‌ای تحت عنوان معاونت پژوهشی را راه‌اندازی کرده که در آن بخش‌های محتوایی را دنبال می‌کند. امید دیگر ما تاکیدات رهبری در ماه رمضان پیرامون به دروس معارف است.

محمدیان اظهار داشت: ما باید کلاس‌های معارف را به سمت کاربردی‌شدن و رفع نیازهای دانشجویان ببریم. جوانان ما غریب هستند؛ آنها نمی‌توانند نیازهای عاطفی خود را تامین کنند و شبکه‌های مجازی هم فرصت فکرکردن را گرفته و لذا هر کس برای‌شان بال بگشاید به سوی آن می‌روند. عده‌ای اگر ظاهر جوانان را نمی‌پسندند اما باید بدانند دل‌های رئوفی دارند.

ارسال نظر: