مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان: ایران تنها مدافع حقیقی ملت‌های مظلوم دنیا است

کدخبر: 929508

مولوی بارانی: انقلاب اسلامی با وجود عمر اندکی که دارد دشمنان اسلام را به ذلت کشانده است/ بان کی‌مون با عملکرد خود رضایت اربابانش را جلب کرده است/ اظهارات وی دیکته شده رژیم صهیونیستی است

مولوی عبدالغنی بارانی، مدیر حوزه علمیه اهل سنت "طوبی" زاهدان در گفتگو با «نسیم» افزود: ما به عنوان مسلمانانی با پیشینه دینی و فرهنگی درخشان در کشوری که قدمتی طولانی دارد؛ همواره مورد توجه جهانیان هستیم. در این برهه از زمان ما تنها برای خود زندگی نمی‌کنیم؛ بلکه باید جهانی فکر کنیم. مردم دنیا تغییر آرمان‌ها و رویکردهای مسلمانان ایران را پس از وقوع انقلاب اسلامی احساس کرده‌اند. امروز همه دنیا متعجب است که چگونه جمهوری اسلامی ایران با گذشت تنها 35 سال از عمر خود چگونه دشمنان اسلام را به خاک ذلت کشانده است.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی از ابتدای شکل‌گیری تاکنون در معرض توطئه و دسیسه‌های زیادی بوده و افرادی که از اسلام در هراس هستند انواع اتهامات را به ما وارد کرده‌اند؛ که از جمله این اتهامات مربوط به مباحث حقوق بشری است. این اتهامات از جانب کشورهایی به ایران وارد شده که خودشان به هیچ عنوان حقوق بشر را رعایت نمی‌کنند. اینگونه کشورها از جمله آمریکا نمی‌توانند حتی با اقلیت‌های جمعیتی خود کنار بیایند.

مولوی بارانی با اشاره به اظهارات اخیر دبیرکل سازمان ملل درباره حقوق بشر در ایران، اظهار داشت: هنگامی که فردی مثل بان کی‌مون درباره حقوق بشر در ایران، اظهارات خلاف واقع بیان می‌کند؛ تنها قصد جلب رضایت اربابان خود را دنبال می‌کند. باید گفت بان کی‌مون هیچ اختیاری از خود ندارد چرا که از جای دیگری دستور می‌گیرد و آنچه به زبان می آورد؛ دیکته شده از طرف رژیم صهیونیستی است. نظام جمهوری اسلامی به عنوان تنها مدافع حقیقی حقوق همواره حمایت عملی خود را از انسان‌های مظلوم و آزادی‌خواه جهان نشان داده و به خاری در چشم مستکبرین و زورگویان تبدیل شده است.

بارانی در پایان بیان داشت: هر کشوری قوانین خاص خود را دارد و بر اساس این قوانین با مجرمان برخورد می‌کند. بیگانگان به هیچ عنوان اجازه ندارند در این خصوص نظر بدهند و حق دخالت در امور داخلی کشور را ندارند. تمام گزارش‌ها و مصاحبه‌هایی که علیه حقوق بشر ایران مطرح می‌شود بر مبنای کینه و عقده‌های پیشین غربی‌ها از جمهوری اسلامی است و هرچه از اینگونه مسائل بیشتر مطرح شود؛ مردم ایران هوشیار و بیدارتر می‌شوند.

گفتگو: آرشام هنرکار آشنا

ارسال نظر: