مراسم رژه هفته دفاع مقدس در مشهد آغاز شد

کدخبر: 930166

رشیدیان، استاندار خراسان رضوی: مراسم روز ۳۱ شهریور یادآور پاسخ کوبنده ملت به دشمنان و متجاوزان است/ این روز را به این دلیل جشن می‌گیریم که نشان دهیم ایران اسلامی از گزینه‌های روی میز واهمه‌ای ندارد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، رشیدیان که در محل رژه یگان‌های نمونه نیروهای مسلح شمال شرق کشور در میدان 15 خرداد مشهد سخن می‌گفت افزود: امام راحل با ایمان و عرفانش درس استقلال به ما داد. معمولا تمامی کشورها پایان جنگ را جشن می‌گیرند اما ملت ما روز آغاز جنگ را، این موضوع یک پیام دارد و آن پیام این است که ملت ما از گزینه‌های روز میز واهمه‌ای ندارد. ایران اسلامی هیچگاه سلطه‌طلب نبوده و نیست و البته اجازه تجاوز به هیچ سلطه‌طلبی را نیز نمی‌دهد. این روز برای دوستان ما در منطقه پیام صلح به همراه دارد.

علی جهان‌شاهی، فرمانده ارتش شمال شرق کشور نیز در این مراسم با گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس گفت: از این هفته می‌توان به‌عنوان هفته دفاع از ارزش‌های اسلامی، عظمت ایثار و فداکاری و یادواره شهادمت رزمندگان اسلام مقابل استکبار یاد کرد. دفاع مقدس الگوی ایثار و از خود گذشتگی این جوانان برای دفاع از این مرز و بوم در مقابل استکبار جهانی است.

وی ادامه داد: در خرمشهر، نیروهای ما و مردم، بعثی‌های عراق را ۳۵ روز پشت خط نگه داشتند؛ در حالی که به گفته صدام قرار بود در طی یک هفته به تهران برسند و رزمندگان ما کاری کردند دشمنان ما که از سوی دولت‌های غربی حمایت می‌شد را بیرون کرده و شکست دادند. امروز نیز نیروهای مسلح با تجربه هشت سال دفاع مقدس، با پشتیبانی مردم آماده هستند در هر نقطه و هر مکان که نیاز باشد از ایران اسلامی دفاع کنند.

ارسال نظر: