معاون نیروی زمینی ارتش: دشمن به تاثیرگذاری ایران در منطقه‌ اذعان دارد

کدخبر: 933317

مهرابی افزود: جداکردن خوزستان از بدنه کشور اسلامی از اهداف دشمن بود که با دفاع ملت ناکام ماند/ امروز باید در راستای نشر فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان و نوجوان گام برداریم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، امیر سرتیپ سیدعلی مهرابی، معاون عملیات نیروی زمینی ارتش در همایش بزرگداشت حماسه مقاومت مردم اندیمشک در ششم مهرماه سال 59 پل نادری کرخه این شهرستان، گفت: دشمن می‌داند که ایران با دارا بودن ظرفیت‌های عظیم در همه زمینه‌ها کشوری تاثیرگذار در منطقه است . دشمن در قالب سه سپاه و 12 لشکر به میهن ما حمله کرد و ما شاهد حمله گسترده دشمن بودیم و خوزستان نیز نقطه عطف حمله آنها به سرزمین اسلامی ما بود.

مهرابی با اشاره به اینکه جدا کردن خوزستان از بدنه کشور اسلامی از اهداف دشمن بود که با دفاع جانانه ملت و رزمندگان و شهدا ناکام ماند تصریح کرد: جوانان ما با حضور ارزشمند در صحنه‌های دفاع از ایران اسلامی جایگاه خود را ثابت کرده‌اند. هفته دفاع مقدس گامی برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهداست و شهدا مظهر اقتدار ایران اسلامی هستند که با نثار جان خود اسلام را زنده نگاه داشته‌اند و ما باید امروز در راستای نشر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به خصوص در میان نسل جوان و نوجوان گام برداریم .

ارسال نظر: