نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: هرم جمعیتی ایران به سمت سالمندی پیش می‌رود

کدخبر: 934137

فرج الله عارفی گفت: نهادهای مسئول برای دهه بعد از سال ۱۴۰۰  که بیشترین سالمند را در کشور داریم از هم‌اکنون برنامه‌ریزی کنند/ تلاش می‌کنیم بیمه‌ درمانی سالمندان را تقویت کنیم

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان رضوی، عارفی در چهارمین همایش ملی تجلیل از مددجویان سالمند کمیته امداد در مشهد گفت: مطابق آمار از سال 75 تا 95 حدود 10 سال به میانگین سنی جمعیت اضافه می‌شود و متاسفانه هرم جمعیتی ایران به سمت سالمندی پیش می‌رود، همچنین از سال 1375 تا 1404 حدود 43 درصد به جمعیت کشور اضافه می‌شود که در این زمان 130 درصد به جمعیت سالمندی کشور اضافه می‌شود.

در حال حاضر جمعیت کشور به سمت سالمندی پیش می‌رود و ضروری است اقداماتی در این راستا انجام شود از جمله اینکه نهادهای مسئول برای دهه نخست 1400که بیشترین سالمند را در کشور داریم از هم‌اکنون برنامه‌ریزی کنند، باید دانشگاه‌ها جوانان را به گونه‌ای آموزش دهند که بتوانند به سالمندان خدمات مطلوب را ارائه دهند، البته برای ارائه خدمات نیازمند ورود و همکاری صدا و سیما، آموزش و پرورش، مجلس و دولت نیز هستیم.

باید در سراسر کشور سالمندان و خانواده‌های آنها آموزش‌های لازم را ببینند چون بسیاری از خانواده‌های سالمندان برای ارتباط برقرار کردن با آنها مشکل دارند و آگاهی و اطلاعات کافی در این زمینه ندارند، ما تلاش می‌کنیم بیمه‌ درمانی سالمندان را تقویت کنیم و در راستای افزایش مستمری آنها که هم‌اکنون بسیار کم است و کفاف زندگیشان را نمی‌دهد اقداماتی انجام دهیم تا شرایط زندگی سالمندان بهبود یابد.

ارسال نظر: