رئیس شورای هماهنگی تبلیغات فارس: ۱۳ آبان ریشه دینی و مذهبی دارد

کدخبر: 936564

حجت‌الاسلام رضایی افزود: مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر استکبار جزء شعارهای اساسی است/ با برنامه‌ریزی می‌توانیم از فرصت عاشورا برای برگزاری مراسم ۱۳ آبان نهایت استفاده را ببریم

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام محمد رضایی در جلسه هماهنگی برپایی یوم‌الله 13 آبان با اشاره به اینکه برگزاری مراسم یوم‌الله 13 آبان تناسب و ارتباط خاصی با عید ولایت دارد، گفت: 13 آبان ریشه دینی و مذهبی دارد. مجلس این روز را روز ملی مبارزه با استکبار جهانی معرفی کرده است. رویدادهای 13 آبان قابل بازخوانی و تبیین است. این ایام برای همیشه در انقلاب ما به ثبت رسیده است.

تشابه زیادی بین انقلاب ما و انقلاب حسینی وجود دارد

وی با اشاره به همزمانی 13 آبان امسال با عاشورای حسینی گفت: با برنامه‌ریزی خوب می‌توانیم از فرصت عاشورا برای برگزاری مراسم 13 آبان نهایت استفاده را ببریم. باید در دهه اول محرم روی بعد سیاسی حرکت امام حسین(ع) به کربلا کار انجام دهیم، اگر بنا باشد احکام الهی به صورت ظاهر اجرایی شود و بعضا اجرای احکام موجب خواب جامعه شود باید به این حرکت اعتراض کرد، چگونه امام حسین(ع) می‌ایستاد و رمی جمرات می‌کرد؛ در حالی‌که شیطان در شام حکومت می‌کرد. تشابه زیادی بین انقلاب ما و انقلاب حسینی وجود دارد. برائت از مشرکین در روز عرفه نشأت‌گرفته از این حرکت امام حسین‌(ع) است. دین از سیاست جدا نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات فارس افزود: برخی افراد به دنبال جدایی دین از سیاست بودند. آنان می‌خواستند امام حسین‌(ع) را به عنوان یک فرد خارجی و بی‌دین معرفی کنند و امام حسین‌(ع) را کافر معرفی می‌کنند. جنگ تبلیغاتی را امام حسین‌(ع) علیه یزیدیان ایجاد می‌کند. پیام امام حسین‌(ع) به عنوان یک پیام شفاف امروز در دست ماست. بحث استکبارستیزی که امام حسین(ع) را راه انداخت باید مورد نظر باشد. مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر استکبار جز شعارهای اساسی است. نوحه‌هایی که خوانده می‌شود اشعار حماسی داشته باشد. باید انقلاب را یک بار دیگر با ارزش‌های عاشورا پیوند دهیم.

ارسال نظر: