معاون رئیسجمهور: منطقه تاریخی "شادیاخ" قابلیت ثبت در میراث جهانی یونسکو را دارد
مسعود سلطانیفر در پاسخ به «نسیم» افزود: تاکنون تنها یک درصد از منطقه ۳۶ هکتاری کاوش شده، ثبت در یونسکو نیازمند ۵ درصد کاوش است/ توسعه نیشابور حول محور فعالیتهای گردشگری باشد
به گزارش خبرنگار «نسیم»، سلطانیفر در حاشیه سفر به نیشابور و بازدید از اماکن تاریخی این شهرستان در جمع خبرنگاران تصریح کرد: نیشابور با توجه به جاذبههای فرهنگی و تاریخی، یک شهر-موزه است که به عنوان گنجینهای گرانبها برای ایران ذخیره شده است. باید با نیشابور متناسب با ارزشهای تاریخی آن برخورد و مدیریت شود. برنامهریزی برای توسعه شهرستان نیشابور باید حول محور فعالیتهای گردشگری قرار گیرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی در پاسخ به «نسیم» در خصوص اقدامات انجامشده برای منطقه تاریخی شادیاخ نیشابور گفت: چگونگی کاوش و نحوه استفاده از منطقه باید برنامهریزی شود. شادیاخ قابلیت ثبت در یونسکو به عنوان میراث جهانی را دارد ولی باید کاوشهای لازم در آن انجام شود. یکی از شروط یونسکو برای ثبت جهانی این است که منطقه دارای مدیریت یکپارچه باشد. از 36 هکتار منطقه شادیاخ، تنها یک درصد آن کاوش شده که برای ثبت جهانی باید این رقم به 5 درصد برسد. منطقه باید تحت اختیار نهادهای حاکمیتی قرار گیرد.