"۲۰ میلیون ریال وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تعلق می‌گیرد"

کدخبر: 942145

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری خوزستان در گفتگو با «نسیم»: همه مبالغ تتمه مطالبات بازنشستگان پرداخت شده است/ پنج میلیون ریال یارانه اعتباری به‌ عنوان بسته حمایتی سفرهای سیاحتی زیارتی بازنشستگان تخصیص یافته است

علی‌مراد شیری در ادامه این گفتگو اظهار کرد: وام قرض الحسنه 20 میلیون ریالی با بهره 4 درصد و بازپرداخت 36 ماهه در جهت رفع نیاز بازنشستگان استان به حساب 7,412 نفر واریز خواهد شد . همچنین کلیه تتمه‌های ناشی از اجرای قانون مدیریت خدمات بازنشستگی را به 34,565 نفر از مستمری‌بگیران واریز شد که جمعا با پرداخت 61 میلیارد تومان، مفتخریم که ریالی به ایشان بدهکار نیستیم .

وی افزود: بسته حمایتی مسافرت‌های سیاحتی زیارتی برای بازنشستگان در نظر گرفته شده است که آنها با ثبت‌نام در سایت، از مبلغ پنج میلیون ریال یارانه اعتباری بهره‌مند خواهند شد، همچنین طی قراردادی با یک شرکت مسافرتی از نیمه دوم آبان‌ماه روزانه دو واگن از قطار اهواز - مشهد در اختیار بازنشستگان استان برای مسافرت‌های گروهی قرار خواهد گرفت .

شیری با اشاره به اهمیت بهداشت و درمان در بین بازنشستگان افزود: قرارداد مکمل درمانی بدون سقف مبلغ را در دستور کار خود داریم، گرچه تا نقطه مطلوب خود فاصله داریم ولی با توجه به امکانات و محدودیت‌های صندوق پیشرفت خوبی داشته‌ایم و در شش ماه اول امسال به تعداد 17,427 نفر بازنشسته و افراد تحت‌تکفل مبلغ 9,125,261,483 تومان بابت این خدمات پرداخت شده است .

ارسال نظر: