"مصوبات ناجا و افزایش یگان‌های انتظامی در حاشیه شهر مشهد به زودی اجرا می شود"

کدخبر: 942521

نیکمرام، فرمانده انتظامی مشهد در گفتگو با «نسیم» افزود: حدود پنج تا شش یگان انتظامی برای حاشیه شهر درخواست شده بود که توسط فرماندهی ناجا تأیید و به‌زودی مصوبه آن برای اجرا ابلاغ می‌شود

سرهنگ حجت نیکمرام در ادامه این گفتگو ابراز کرد: مسئولان در هیئت‌های مختلف در خصوص ساماندهی حاشیه شهر مشهد به این شهر سفر کردند و راجع به آن مطالعات خوبی انجام و دستورات لازم صادر شد.

رده‌های مختلفی پیگیر موضوع هستند، نمایندگان مجلس، شهرداری و شورای شهر نیز به عنوان متولیان اصلی ساماندهی حاشیه شهر مشهد برنامه‌های زیادی را در دست اقدام دارند، تلاش ما این است که مجوز افزایش یگان‌های انتظامی را از ناجا بگیریم و در حاشیه شهر مستقر کنیم. حدود پنج تا شش یگان انتظامی برای حاشیه شهر مشهد درخواست کرده بودیم که خوشبختانه توسط فرماندهی ناجا تأیید و مصوبه آن برای اجرا به زودی ابلاغ می‌شود.

ارسال نظر: