جعفری: رسانه‌های مدعی حامی دولت به بحث اسیدپاشی دامن می‌زنند

کدخبر: 944242

نماینده مردم بجنورد در گفتگو با «نسیم» افزود: از افرادی همچون رئیس‌جمهور انتظار می‌رود که در این چند روزه در دام این حاشیه‌سازی‌ها گرفتار نشوند و بحث اسیدپاشی را به بحث امر به معروف ربط ندهند

قاسم جعفری، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با «نسیم» در واکنش به اسیدپاشی‌ها در اصفهان و فضاسازی‌های حاشیه‌ای آن با تأکید بر این مطلب که اصل چنین کاری با هر غرض و نیتی باشد، مضموم و زشت و غیرانسانی است، گفت: نوع پردازش برخی رسانه‌های خاص و بزرگ‌نمایی، نمایی فوق‌العاده از سوی دشمنان نظام، راه انداختن جنگ رسانه‌ای به نظر می‌رسد اتفاق تنظیم شده‌ای در بحث اسیدپاشی در کشور بوجود آمده است.

جعفری در ادامه اظهار داشت: شاید بتوان بیان کرد که همزمانی اسیدپاشی و بررسی طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به این جهت است که این طرح و آموزه‌های دینی را تحت‌الشعاع قرار بدهند.

وی در ادامه افزود: از افرادی همچون رئیس‌جمهور انتظار می‌رود که در این چند روزه در دام این حاشیه‌سازی‌ها گرفتار نشوند و بحث اسیدپاشی را به بحث امر به معروف و نهی از منکر ربط ندهند و این گونه رفتار کردن از یک فردی که خود را فرد امنیتی می‌داند بعید است و رئیس‌جمهور باید بداند که راه انداختن عدم امنیت روانی از خود عدم امنیت خطرناک‌تر است.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در ادامه بیان داشت: متأسفانه در بحث اسیدپاشی، رسانه‌های مدعی حامی دولت به موضوع اسید‌پاشی دامن می‌زنند.

نماینده مردم بجنورد در خانه ملت تصریح کرد: آقای رئیس‌جمهور باید بداند برای فردی که سکان‌دار قوه اجرایی کشور را برعهده دارد اجازه دهد تا رسانه‌ها در پشت او سنگر بگیرند به صلاح نیست.

جعفری در ادامه خطاب به نیروهای امنیتی گفت: نیروهای امنیتی باید در جهت کشف قضیه اسید پاشی تلاش کنند تا مکان ستادی که چنین جنگ روانی را در کشور برنامه‌ریزی و هدایت می‌کند را پیدا کرده و با افراد این ستاد برخورد قانونی و منطقی کنند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این مطلب که مدیرانی در کشور می‌توانند موفق باشند که طرفداران شیفته بسیار داشته باشند و مخالفان کم گفت: آقای روحانی از مدیرانی است که در وسط قرار گرفته است چرا که اصلاح طلبان در نظر دارند روحانی را سکوی خودقرار دهند و بیان می‌کنند که ما اصلاح طلب هستیم و حکومت و حاکمیت پست ها را حق ماست و معتقدیم روحانی طرفداران جدی، بسیار کم دارد.

وی با تأکید بر این مطلب که یک سری از حاشیه سازی ها کاملا حساب شده طراحی شده ‎ است، اظهار داشت: برخی از این حاشیه سازی ها، اهداف میان مدت همانند انتخابات که در سال آینده برگزار خواهد شد و برخی دیگر اهداف بلند مدت همانند تفکیک جنسیتی و یا انتخاب شهردار ها را دنبال می کنند در صورتی که در کشورمسائل اساسی تری نیز وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: برای اینکه انگیزه های مردمی را سوق دهند به سمتی که از مسائل اساسی غافل شوند هر روز در کشور مسائل خاصی را مطرح می کنند و آقای روحانی نیز با در این مجرا قرار گرفته است و باید بیشتر از گذشته مراقب باشد.

وی در ادامه سخنان خود مطرح کرد: اسید پاشی هایی که در اصفهان اتفاق افتاده است مردم را به یاد قتل های زنجیره ای که اواخر دهه 70 که تبلیغات بسیاری نیز بر آن می شد، می اندازد و این اسید پاشی ها حساب شده است و ضرورت دارد تا حامیان دلسوز نظام جدی و در این زمینه دقت بسیاری داشته باشند.

ارسال نظر: