مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) با حضور رئیسجمهور برگزار شد
این مراسم پیش از ظهر امروز شنبه، با حضور معاونان رئیسجمهور، وزرا، رئیس دفتر و مشاوران، معاونین وزرا و مدیران نهاد ریاستجمهوری در محل این نهاد برگزار شد
به گزارش «نسیم» مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای آن حضرت، همزمان با روز هفتم ماه محرمالحرام با حضور رییسجمهوری و اعضای هیات دولت در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) پیش از ظهر شنبه با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییسجمهوری، معاونان رییسجمهوری، وزرا، رییس دفتر و مشاوران رییسجمهوری، معاونان وزرا و مدیران نهاد ریاست جمهوری در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
در این مراسم سرشار از معنویت، علاوه بر مداحی و ذکر مصیبت حادثه کربلا، حجتالاسلام والمسلمین رستگاری کربلا را تقابل دو فکر و دو اندیشه دانست و با اشاره به آثار معنوی، روحی و فکری مجالس عزاداری امام حسین (ع) و یاران آن حضرت، روایات ائمه معصومین علیهمالسلام درباره جایگاه بالای شرکت در این مجلس و طرح اندیشه و امر و رسالت ایشان در این مراسم را یادآور شد.
شرکتکنندگان در مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع)، نماز جماعت ظهر و عصر هفتم ماه محرمالحرام را به امامت دکتر حسن روحانی اقامه کردند.