آیت‌الله علم‌الهدی: درآمد و هزینه‌های شهر مشهد باید بدون محو هویت اسلامی آن تأمین شود

کدخبر: 950596

امام جمعه مشهد افزود: مدیران گذشته شهرداری نتوانستند مسائلی همچون "خط ۲ قطار شهری" مشهد را به سرانجام برسانند/ ساخت‌وسازهای گذشته شهر مطابق با هویت شهر اسلامی نبوده است

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، آیت‌الله علم‌الهدی در نشست با معاون شهردار و مدیران معاونت اقتصادی شهرداری مشهد تصریح کرد: مدیر در مشهد هم مدیر شهر اسلامی و هم مدیر حفظ هویت شهر امام رضا (ع) است. توسعه شهری باید با حفظ اصول اسلامی صورت گیرد و می‌توان برای نقاطی از شهر بحث مرتفع‌سازی را بررسی و برنامه‌ریزی کرد. ساخت و سازهایی که در گذشته در مشهد انجام شده است مطابق با هویت شهر اسلامی نبوده است و باید این روند اصلاح شود. مشهد در کنار امتیازات و توفیقاتی که از لحاظ معنوی برای مدیران دارد اما ممکن است یک پرتگاه خطرناک نیز باشد که مدیران را از اسلام و امام رضا(ع) دور کند.

وی با اشاره به اینکه مدیران گذشته نتوانستند مسائلی همچون خط 2 قطار شهری مشهد را به سرانجام برسانند، بیان کرد: شهردار و شورای شهر جدید توانسته‌اند مشکل قطار شهری را حل کند و امروز باید پاسخگوی بدهی‌های گذشته نیز باشند. درآمد و هزینه شهر را طوری برنامه‌ریزی کنید تا بدون محو هویت شهر مشهد مقدس هزینه‌های شهر نیز تامین شود.

*معاون شهردار مشهد: در عرصه صادرات غیرنفتی حضور می‌یابیم

در این جلسه محمدرضا مزجی، معاون شهردار و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های اقتصادی شهرداری مشهد گفت: من در تمامی پست‌هایی که مشغول فعالیت و مدیریت بودم، علاقه فراوانی به استفاده از محضر علما داشته‌ام. بیش از 7 سال معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و بیش از 3 سال معاونت اقتصادی بنیاد شهید و ایثارگران را در رزومه کاری‌ام دارم. تعاون و همکاری به‌جای رقابت و درگیری، عدالت و حق طلبی در همه زمینه‌ها، مشورت و توکل به خدا و استفاده از سرمایه مردم و زوار از اصول مدیریتی بنده است. جهت بهره‌برداری مناسب از سرمایه‌های زائران و مجاوران در پروژه‌های شهری در نظر داریم از توان علمی دانشگاه‌ها و هیئت‌های علمی استفاده کنیم.

مزجی با تاکید بر استفاده از فضای اقتصادی کشور در شهرداری مشهد عنوان کرد: یکی از برنامه‌های ما در معاونت اقتصادی حضور در عرصه صادرات غیر نفتی است که مراحل اولیه این موضوع با اعتباری مناسب درحال مطالعه و برنامه‌ریزی است. شهردار مشهد توصیه‌های لازم را برای برنامه‌ریزی در جهت بهبود امور اقتصادی شهرداری به عمل آورده‌اند ولی با توجه به وسعت مساحتی و کاری مشهد بدست آوردن شناخت کافی مقدمه لازم برای موفقیت در امور است. یقینا پشتیبانی امام جمعه مشهد بسیار تاثیرگذار بوده و تلاش می‌کنیم تا موارد مورد تاکید را به دقت مورد توجه قرار دهیم. تلاش می‌کنیم با عنایات و امدادهای امام رضا(ع) از طرح‌های اصولی، منطقی و مورد قبول در شهر آسمانی، اقتصادی آرمانی را تحقق بخشیم.

ارسال نظر: