مدیرکل امنیتی کرمانشاه: بخشی از درآمد فروش سوخت به مرزنشین‌ها اختصاص می‌یابد

کدخبر: 952769

حیدری افزود: طرح الگوی مقابله با قاچاق سوخت استان به زودی در دیگر استان‌های کشور هم اجرا می‌شود/ با حذف کوپن‌های سوخت، ۵۰ میلیارد تومان در مقابله با قاچاق سوخت استان صرفه‌جویی شده است

به گزارش «نسیم»، شهریار حیدری، مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالای استان کرمانشاه با بیان اینکه طرح الگوی مقابله با قاچاق سوخت استان(پایش سوخت) به زودی در دیگر استان‌های کشور هم اجرا می‌شود، عنوان کرد: با اجرای این طرح در هفت ماه گذشته در استان، کوپن‌های سوخت در مناطق مختلف شناسایی شده و با حذف آنها 50 میلیارد تومان در مقابله با قاچاق سوخت صرفه‌جویی شده است.

حیدری همچنین با اشاره به تدوین طرحی برای تخصیص بخشی از عواید فروش نفت و گازوئیل به مناطق مرزنشین‌ استان افزود: این طرح با هدف کاهش قاچاق سوخت، استقرار مردم در مناطق مرزنشین و حفظ امنیت مرزها تدوین شده است.

ارسال نظر: