"اجلاسیه کانونهای مدارس معارف اسلامی از امروز در مشهد آغاز به کار کرد"
بنیاسدی، قائممقام کانون مدارس اسلامی کشور افزود: این اجلاسیه با شرکت ۷۰ نماینده از استانهای سراسر کشور به مدت دو روز ادامه مییابد/ از هر استان یک دبیر در این اجلاسیه حضور دارد
به گزارش خبرنگار «نسیم»، حسین بنیاسدی صبح امروز در اجلاسیه کانونهای مدارس اسلامی کشور در مشهد تصریح کرد: اجلاسیه مذکور به منظور وحدتبخشی به فعالیتهای مدارس کشور، با رویکرد اسلامی و روشنگری آغاز شده و از هر استان یک دبیر در این اجلاسیه حضور دارد. این چهارمین دوره اجلاسیه است که خوشبختانه در خراسان رضوی در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: این اجلاسیه با شعار "مدرسه اسلامی، الگوی تحول بنیادین و تجلی مشارکت مردم" برگزار میشود و در حاشیه آن نیز قرار است کارگروههایی با موضوع "مشارکت حداکثری مردم، مدارس اسلامی در سند تحول بنیادین و ارائه الگوی مدرسه اسلامی با رویکرد سند تحول بنیادین" تشکیل شود. آقای حداد عادل بهعنوان رئیس هیأت امنای کانونهای مدارس معارف اسلامی فعالیت دارند و امیدواریم در این اجلاس بتوانیم به اهداف مدنظر دست یابیم.