فرمانده سپاه فجر فارس: مسئولین باید پاسخگوی حضور فرد فتنه‌گر در شیراز باشند

کدخبر: 957669

سردار غیب‌پرور افزود: در استان بنا را بر مدارا و وحدت گذاشته‌ایم/ آنجایی که ببینیم فردی از خطوط قرمز عبور کند سربازان ولایت کوتاه نمی‌آیند و اقدامات انقلابی خود را انجام می‌دهند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سردار غلامحسین غیب‌پرور در جمع هادیان سیاسی سپاه فجر با بیان اینکه رسالت مهم امروز ما دفاع از انقلاب اسلامی است، گفت: در دوران دفاع مقدس سه اصل را مورد توجه قرار می‌دادیم، اولین نکته شناخت عناصر خودی است، ضرورتی که اگر به آن توجه نمی‌شد شکست حتمی بود، بر همین اساس سازماندهی، مدیریت و راهبرد در دستور کار قرار می‌گرفت.

وی با بیان اینکه اگر در دفاع از انقلاب اسلامی دشمن را نشناسیم شبیخون می‌خورد، افزود: دومین نکته در عرصه دفاع شناخت دشمن است. اگر در دوران دفاع مقدس شناختی از دشمن نداشتیم عبور از فاو در کربلای 8 یا عبور از جزایر درعملیات خیبر امکان‌پذیر نبود. در شناخت عناصر دشمن باید خط قائل شد بخشی از دشمنان اندکی مردانگی دارند که بگویند ما دشمن هستیم مانند غرب و آمریکا، اما دسته‌ای دیگر نقاب خودی بر چهره زده‌اند و مرد هم نیستند که بگویند ما دشمن هستیم.

فرمانده سپاه فجر فارس سومین اصل در دفاع از انقلاب اسلامی را شناخت هندسه و میدان نبرد دانست و بیان کرد: امروز میدان نبرد پهنه انقلاب و جغرافیای ایران اسلامی است. به موقع و به اندازه عمل کردن لازمه دفاع از انقلاب اسلامی است.

سردار غیب‌پرور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برخی‌ها مثل علی مطهری دشمن نیستند اما در خط دشمن حرکت می‌کنند، گفت: آقای مطهری از کسانی حمایت می‌کند که تا مرفق دستشان به خیانت به انقلاب و مردم آلوده است و باید به خیرخواه بودن اظهارات وی شک کرد. میرحسین موسوی، کروبی و خاتمی تطهیر هم نمی‌شوند مگر اینکه در حضور مردم اظهار پشیمانی کنند.

وی با اشاره به حضور یکی از فتنه‌گران در روز 16 آذر در شیراز گفت: امروز دیگر شیراز، شیراز دوم خردادی‌ها نیست. در استان بنا را بر مدارا و وحدت گذاشته‌ایم و کسی از این روش سوء‌استفاده نکند، اما آنجایی که ببینیم فردی از خطوط قرمز عبور کرده، سربازان ولایت کوتاه نمی‌آیند و اقدامات انقلابی خود را انجام می‌دهند.

ارسال نظر: